Skolari, vreme je za kupanje! ‚‚Samo polako, dobićete vi batine za ovo!” (VIDEO)

Skolari
(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

Sjajne scene nam stižu iz Brazila! Tamo je Palmeiras kolo pre kraja osigurao titulu prvaka Serije A, a u centru pažnje bio je njihov trener Luis Felipe Skolari!

‚‚Veliki Fil”, kako ga mnogi zovu u Brazilu, bio je spreman da održi konferenciju za novinare nakon pobede Palmeirasa protiv Vaska, ali su ga njegovi igrači vrlo brzo prekinuli.

Razlog? Tradicionalno kupanje! Igrači ‚‚Velikih zelenih” su rešili da iznenade svog trenera i okupaju ga u sklopu proslave titule. I stvarno nisu birali čime će ga politi. Bilo je tu svega – flašica sa vodom, sokova, čak i kanti punih vode, a bilo je krajnje očigledno koliko su igrači uživali u tome.

Skolari je pustio da ga njegovi puleni celog okupaju, čak je i malo igrao da bi potom na površini isplivao onaj Skolari kojeg svi dobro znamo – jednom svom igraču je lupio ćušku, da bi drugog šutnuo u zadnjicu. Na kraju je u celom tom haosu dobio i poljubac u glavu.

Skolarijev Palmeiras je do titule došao trijumfom 1:0 protiv Vasko da Game, a jedini strelac je bio Dejverson u 72. minutu. Zeleni su tako stigli do pet bodova prednosti u odnosu na Flamengo, čime su obezbedili 10. titulu prvaka Brazila, a drugu u poslednje tri sezone.

KLADI SE NA BRAZILSKU SERIJU A, ČEKAMO LUDO POSLEDNJE KOLO!

Palmeiras je samo četiri puta bio poražen u dosadašnjih 37 mečeva Serije A, a bez poraza su još od 25. jula i 15. prvenstvenog kola. Zasluženo su prvi sa najboljim napadom i najboljom odbranom lige, pa je tako Skolari ponovo učinio da ga navijači kluba smatraju legendom.

On je bio trener tima i daleke 1999. godine, kada je Palmeiras osvojio jedinu titulu Kopa Libertadores, a posle ovako dobre sezone, ambicije će i naredne godine biti ogromne.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime