Promenjena odluka: Skijaška sezona se nastavlja na Kopaoniku

nordijsko skijanje
Sezona se ipak nastavlja na Kopaoniku Foto: GuliverImage.com-Photo by: Karl-Josef Hildenbrand/picture-alliance/dpa/AP Images

Zbog nemilih scena kojima nije mesto na sportskim događajima, najavljen je kraj skijaške sezone u Srbiji. Međutim, nekoliko dana kasnije, Skijaški savez Srbije je promenio odluku, te će se šampionat za mlađe kategorije i otvoreno prvenstvo Srbije za starije skijaše ipak održati na Kopaoniku.

Izvršni odbor je odlučio da promeni odluku o obustavi svih takmičenja, nakon fizičkog sukoba predsednika Gorana Jevremovića i roditelja jednog takmičara na Mokroj Gori. Međutim, klubovi i pojedini gradski savezi su izrazili nezadovoljstvo, pa će sezona biti nastavljena.

U organizaciji Skijaškog saveza Srbije i klubova Niš i Čigota, Kopaonik će biti domaći šampionata za decu do 14 i 16 godina, kao i FIS prvenstva za starije kategorije, koje je na programu od 13. do 18. aprila.

Očekuje se učešće inostranih takmičara iz Austrije, Slovenije, Rumunije, Argentine, ali i najboljih srpskih skijaša, Nevene Ignjatović i Strahinje Stanišića, dok zbog povrede nema Marka Vukićevića i Zoje Grbović.

Otkazana skijaška sezona zbog tuče predsednika i roditelja!?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: REAL MADRID vs BARCELONA | Meridian PES Predictor #49 | @Beki

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime