Fetel karantin proveo na farmi

sebastijan-fetel
Sebastijan Fetel karantin proveo na farmi (FOTO: Alexander Hassenstein/Getty Images)

Prošla godina, turbulentna i neizvesna zbog pandemije korona virusa, donela je brojna odlaganja, između ostalog i početak sezone u Formuli 1.

Početak je planiran u martu, Velikom trkom Australije,  koja je ubrzo otkazana, a sezona je otvorena u Austriji, u julu.

Mnogi su taj period koristili za treniranje, neke je dodatno „mučila“ neizvesnost, a četvorostruki šampion Formule 1, Sebastijan Fetel je boravio na farmi u Beču.

-Imao sam više vremena nego što je bilo planirano. Razmišljao sam šta bih mogao da radim, čime da se bavim-, rekao je Fetel, pa obrazložio:

-Poljoprivreda me zanima. Postao sam zainteresovan za nju kao sportista zbog ishrane. Šta možete da učinite da se hranite zdravije? Postavljao sam sebi ta pitanja i shvatio da nije svako voće isto, ili svako povrće. Ne sadrži svaka jabuka iste hranljive sastojke. Zato sam iskoristio tu pauzu da saznam što više o ovoj time, bilo mi je uzbudljivo da sve to naučim kroz praksu i da razgovaram sa ljudima koji se time bave svaki dan. Bilo je veoma zanimljivo-, kazao je Sebastijan Fetel.

Nemac je na pauzi između dve sezone promenio tim, pa sada vozi za Aston Martin.

Alonso smatra da nije još za staro gvožđe

OBAVEZNO POGLEDAJTE: CRVENA ZVEZDA vs PARTIZAN | Meridian PES Predictor #48 | @Beki

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime