Fudbalere Partizana očekuje važan duel protiv RFS-a u kvalifikacijama Lige Evrope, a tim povodom govorio je i trener crno-belih Savo Milošević.

Četvrtak će biti važan dan za Partizan, a dobra vest je što će Milošević za meč protiv tima iz Rige imati gotovo sve igrače na raspolaganju.

-Svi igrači su spremni osim Lazara Markovića, za koga znate da neće biti u opciji. To je najbitnije, da su svi tu, i kovid test smo imali i tu nije bilo problema. Spremno dočekujemo meč – rekao je Milošević i dodao:

-Protivnik je nepoznat našoj javnosti, ali to je tim koji može da nam napravi problem ako ne budemo potpuno koncentrisani od početka do kraja meča. Imaju dosta stranaca i imaju kapacitet da se pokažu.

Kada se radi o samom protivniku, Savo pretpstavlja da će igrati na kontranapade.

-Verujem da će mi kroz posed lopte naterati da se povuku. Ključ je da mi uradimo stvari koje mi moramo da uradimo, da uvedemo meč u naš ritam, koji nama odgovara. Dobro je da igramo na našem terenu, gde se naša ekipa evidentno oseća komotno. Moramo da iskoristimo tu prednost maksimalno.

Nije želeo da otkrije previše detalja, ali jedan jeste – Stojković će biti na golu.

-Ne razumem opsesiju javnosti oko tima, naravno da neću otkrivati tim koji će igrati tim, mada u 99% situacija naši mediji znaju ko će igrati pred naše mečeve. Najavio sam da će biti promena i normalno je da bude s obzirom na tri teške utakmice. Ostaće im nepoznanica ko će biti na golu, do sutra… U stvari, evo da ustupim jednu stvar novinarima – Stojković će biti na golu. Da jednom učinim uslugu novinarima – rekao je nasmejani Milošević.

Još jednom se dotakao kvaliteta protivnika.

-Najopasniji su na prekidima. To je ekipa koja ima šest-sedam momaka preko 190 centimetara visine. Imaju ozbiljno iskustvo s obzirom da su letonski tim, šarenolika je ekipa, sa dosta internacionalaca.

A, šta bi mogao da bude najveći problem?

-Najviše strahujem od činjenice da igram samo jednu utakmicu. Ti mečevi nose psihološki pritisak i to je prednost za slabijeg rivala. To može da nam bude prednost ako u nekom narednom kolu naiđemo na nekog teškog rivala pa da ih iznenadimo. Imamo samo tih 90 minuta i sve će stati u njih sutra – zaključio je Milošević.

NEMA RAZLOGA ZA BRIGU U Partizanu svi negativni na koronavirus!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #09 | PAPAGAJ POGODIO REZULTAT?!!!

62 KOMENTARA

  1. ma mnogosu opasna ekipa da je to strasno,treba Partizan da ih se plasi,ma daj bre molim te ne pricaj gluposti,oni su poluamaterska ekipa

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime