SAVIĆ PORUČIO: Navijači, glasajte za novi grb – veoma je važno!

(FOTO: FK Crvena zvezda)

Vujadin Savić istakao je važnost odlučivanja za novi grb fudbalskog kluba Crvena zvezda, te pozvao sve koji nisu glasali da to urade.

Do nedelje u ponoć, na Zvezdinoj mobilnoj aplikaciji otvoreno je glasanje za raspored zvezdica na grbu, važećem od sezone 2020/21.

– Ponosni smo što smo mi generacija koja je Crvenoj zvezdi donela treću zvezdicu. To je podatak kojim ćemo se svi ponositi, kada jednog dana budemo sumirali utiske šta smo sve uradili kao fudbaleri.

Isto tako, kao veliki navijač Crvene zvezde od rođenja, mogu da kažem da je posebna čast odlučivati kako će izgledati Zvezdin grb, jer je i to svojevrsno ispisivanje istorije.

Zato još jednom pozivam sve naše navijače da glasaju – rekao je Savić.

Zvezdin štoper očekuje neizvesno glasanje, iako ima svog favorita.

SAVIĆ PORUČIO: Navijači, glasajte za novi grb – veoma je važno!
Savić pozvao navijače da odluče (FOTO: Nenad Mihajlović)

– Sva tri rešenja su lepa, puno mi je srce kada vidim tri zvezdice iznad našeg grba, u kom god rasporedu. Naravno, imam svog favorita i već sam glasao. Videćemo na kraju šta se zvezdašima najviše dopada.

Glasanje kao posebnu pogodnost članova kluba, Savić ocenjuje kao vrlo korisnu.

– Jako članstvo izuzetno je bitno za jedan klub. Već milion puta sam rekao da su naši navijači najbolji na svetu, a klub pokazuje kroz ovakve postupke da brine o njima.

Članska karta, osim mogućnosti glasanja na aplikaciji donosi i brojne pogodnosti i to je nešto što pokazuje brigu o zvezdašima – zaključio je Savić za zvanični sajt crveno-belih.

Pravo da glasaju imaju svi članovi kluba s važećom članskom kartom koji su se registrovali na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone.

NAJTEŽA PROBA Prvi poraz odlične Zvezde, jedan gol dovoljan Zenitu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime