Košarkaši Partizana nedavno su dobili novog trenera, a Sašo Filipovski je, kao to znamo, debitovao pobedom.

Sada sledi novi izazov i to u Evrokupu protiv Venecije. Filipovski je ogovorio o svojim očekivanjima pred ovaj meč i istakao da ih čeka borba sa jako iskusnim timom.

-Utakmica nije samo borba sa protivnikom, već i sa sobom, sa svojim greškama, sa tim koliko možeš da održiš koncentraciju i koliko možeš da izvedeš sve one stvari koje si pripremio za utakmicu. Venecija je iskusan tim, trener i igrači su im dugo tamo – kaže Filipovski i dodaje:

-Igraju promenljivo, ali bolje igraju na domaćem terenu. Pokušavaju da zbune protivnika, da uspavaju. Znaju da se postave lukavo.

Partizan ima problema sa povređenim igračima, ali Filipovski ističe da svi moraju da budu strpljivi.

-Mnogo rade. Naša doktorska i fizioterapeutska ekipa dobro rade. Moramo da budemo strpljivi. Imamo to što imamo, daćemo sve od sebe da igramo timsku košarku.

Ova utakmica na programu je u sredu, a nakon toga crno-bele čeka utakmica protiv Cibone u Zagrebu.

Osim toga, Filipovski je iskoristio priliku da zahvali predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću na dobro organizovanom putovanju.

-Srećan sam što predsednik Ostoja pomaže. Mogli smo iz Venecije sa dva aviona nazad u Beograd, pa onda u Zagreb, ali ova druga odluka je bolja za ekipu. Treba izbegavati kontakt u avionima i autobusima i zbog situacije sa virusom korona. Takođe, ekipa će biti zajedno i imaćemo priliku da razgovaramo o košarci i o svemu – zaključio je Filipovski.

Novo odlaganje u Partizanovoj grupi

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SAVO MILOŠEVIĆ | Priče iz kraja #10 | Meridian Sport TV

 
 

3 KOMENTARA

    • Maa i neka izgube od Valensije ako treba samo da više u životu ne vidim onog Šćepanovića pa makar i na tribinama

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime