SKANDAL Navijači Sarajeva šamarali igrače!

fudbal-sudija-honduras
Srpski trener osuđen za seksualno zlostavljanje... (FOTO: Andrew Redington/Getty Images)

Nisu samo u Srbiji skandali i neverovatni fudbalski detalji. Ima toga podosta i u regionu, a najsvežiji primer nam stiže iz Sarajeva.

Naime, navijači istoimenog kluba su upale na trening fudbalera koje su postrojili i usput ih išamarali?! Navijači su bili izrevoltirani time što je Borac iz Banjaluke uzeo titulu…

Kako prenose mediji iz Bosne i Hercegovine, najgore u tom incidentu je prošao 27-godišnji fudbaler Dušan Hodžić koji je branio saigrača prilikom čega je zadobio povredu oka.

Navijači su tražili i direktorku kluba Sabrinu Buljubašić kako bi dobili određene odgovore o neuspešnoj sezonu, ali ona nije želela da izađe pred rulju.

Ubrzo je pozvana i policija koja je sa tri patrole stigla u trening centar kako bi sprečila dalje incidente koji su mogli dodatno da eskaliraju.

Sarajevo je imalo dosta neuspešnu sezonu koja je završena na drugom mestu, ali je klub ispustio čak 13 bodova prednosti u drugom delu sezone.

Ponajviše zato što se fudbalerima duguje po nekoliko plata, klub je na ivici finansijskog kolapsa, a uskoro se i gasi Škola fudbala “Asim Ferhatović Hase”…

KRAJ U SUZAMA: Bivši selektor Srbije u penziji!(VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Filip Čović: Dosta je bilo, vreme je za kraj karijere! 

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime