Samo u Meridianu: Tiket vikendom, bonus ponedeljkom!

Kladionica Meridian ne prestaje da iznenađuje svoje igrače, iz nedelje u nedelju, iz dana u dan. Ništa drugačije nije ni ovoga puta s obzirom da će igrač s najboljim tiketom posle svakog vikenda biti nagrađen fenomenalnim bonusom.

Sve što je potrebno da uradite kako biste konkurisali za bonus jeste da odigrate tiket sa četiri para u toku vikenda (petak, subota, nedelja). Dobitna kombinacija s najvećom kvotom ujedno znači i da ćete u novu nedelju ući bogatiji za čak 10.000 dinara!

U slučaju da dobitni tiket sa najvećom kvotom odigrate u Crnoj Gori, dobijate 100 evra, dok u Bosni i Hercegovini taj bonus iznosi 100 konvertibilnih maraka.

Čempionšip 2018/19: Najveća najava sezone do sad, spremite se za spektakl!

Sezone u najboljim evropskim i svetskim ligama se tek zahuktavaju, a ono najbolje nas tek očekuje, ali Meridian se potrudio da na vreme obezbedi najbolje moguće uslove za sve ljubitelje klađenja i tako pripremi teren za najuzbudljivije sportske događaje.

Pored bonusa za dobitni tiket sa najvećom kvotom posle svakog vikenda, u Meridianu na jednom tiketu možete da imate i do čak četiri bonus kvote – posle tri, pet, sedam i devet odigranih kvota. To znači da ćete čak i uz manje kvote imati priliku da osvojite znatno više novca.

Najpoznatiji 13-godišnjak na svetu: Šta bi trebalo da znate o Broniju Džejmsu?

Takođe, važno je napomenuti da Meridian vraća novac ukoliko padneš tiket na samo jedan meč. Sve što je potrebno jeste da odigrate tiket sa najmanje šest parova i minimalnom kvotom 1,50, a ukoliko se desi da vas jedan od šest izneveri, vratite su u našu kladionicu i naplatite promašaj.

Meridian po tradiciji ima vrhunske kvote za ogroman broj igara, ali bonusi savršeno pokazuju koliko se trudimo da zaista udovoljimo našim igračima. Vaše šanse za osvajanje velikih novčanih nagrada rastu iz dana u dan, samo u Meridianu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime