Poznati glumac novi predsednik Crvene zvede

Glumac Aleksandar Srećković novi predsednik ŠK Crvena zvezda (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT). © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / [email protected]

Poznati srpski glumac Aleksandar Srećković Kubura novi je predsednik Upravnog odbora Šahovskog kluba Crvena zvezda, koji ove godine slavi 75 godina od osnivanja.

Kako se navodi u saopštenju, Srećković je dobio poverenje svih članova Skupštine kluba i biće predsednik Upravnog odbora naredne četiri godine.

– Ljubav prema šahu rodila se kada je moj stariji sin Aleksa kao tinejdžer bio aktivan šahista i postizao zapažene rezultate. Zvezda je jedan od najstarijih šahovskih klubova koji je iznedrio naša najveća šahovska imena poput Svetozara Gligorića, Aleksandra Matanovića, Borislava Ivkova…. Želimo da joj vratimo staru slavu, podstaknemo obnovu šahovske igre u našoj zemlji, kao sporta za razvoj prvenstveno moždanih vijuga, strpljenja i logike. Nadam se da ću i u ovoj podeli odigrati važnu ulogu i vratiti staru slavu i Zvezdi i šahu – rekao je Srećlović.

Videćemo kako će se naš glumac snaći u ovoj ulozi.

ZVANIČNO: Milanović seo na klupu Partizana!

OBAVEZNO POGLEDAJTE | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #05 | PAPAGAJ KRVNIK

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime