Rutinski do 100 poena i do Meridian bonusa na fantaziju!

totenhem-mancester siti-hjong min son
Son je sam srušio Siti! (FOTO: Alex Broadway/Getty Images)

Meridian je ponovo podelio bonuse a vi ste ponovo bili fantastični u fantaziju. Ove nedelje je najbolji rezultat bio čak 112 bodova a još neki trocifreni učinci su ostali bez nagrade. Jedno dobro kolo u kom su svi vaši puleni uradili nešto korisno.

Bila je ovo runda u kojoj je Mančester siti ponovo poražen, Arsenal stigao samo do boda a ostali favoriti rutinski slavili. Nijedan od timova iz donjeg dela tabele nije zabeležio pobedu u ovoj rundi. Ali, vi ste bili mnogo uspešniji od njih.

ENGLEZI IGRAJU ZA PRAZNIKE, IGRAJ I TI!

Davor Milošević – lagana prica – 112

Alison je bio poslednji bedem u odbrani i doneo je dovoljnih šest poena. Robertson je dodao još toliko a Van-Bisaka je bio malo uspešniji sa osam poena. Lukas Dinj je osvojio 17 poena i bio najbolji igrač u ovom kolu za davorov tim. Njemu su se sa dvocifrenim učinkom pridružili Felipe Anderson, Azar, Eriksen i Son koji je bio kapiten i doneo 26 bodova.

Marko Špagović – Marakana Naša Kuća – 110

Ponovo u odbrani Lukas Dinj i Van-Bisaka, ali i jedno novo ime. Trenet Aleksander-Arnold je osvojio 11 poena u ovoj rundi pa je učestvovao u osvajanju bonusa. Felipe Anderson je dodao svojih 15, Salah je kao kapiten doneo 24, a Pogba takođe 15. U napadu je bio Obamejang koji se zaustavio na osam bodova.

Luka Medić – FK Dinara – 110

Poslednja četvorica su bila ista kao kod lidera u ovom kolu. Kapiten je takođe bio isti, Totenhemovo krilo Son je duplirao svojih 13 bodova. Felipe Anderson i Azar sa po 15 bodova su bili krucijalni dok je u napadu bio Obamejang koji je mogao i bolje.

JOŠ JEDNO KOLO PRE DOČEKA!

Stefan Randjelović – Bulevar Nasilja – 107

Da nije bilo benč busta, ne bi ni Stefan dobio bonus ove nedelje. Na klupi su ostali Van-Bisaka, Pereira i Dinj, koji su ukupno doneli 34 boda! Kapiten Kejn je doneo 12, Azar i Felipe Anderson zajedno 30, dok su bodove osvajali i Robertson, Lakazet i Lingard.

Darko Čempres – Fk Smoljinac – 107

Kakva hrabrost je ovde viđena! Svaka čast Darko, bilo je potrebno mnogo smelosti. Potrošen je jedan od tri čipa i to na Pola Pogbu. Stavljen mu je tripl kapiten a Francuz je to vratio sa odličnih 45 bodova! Robertson i Van-Bisaka u defanzivi, Salah i Azar u veznom redu, uz Kejna i Obamejanga u napadu, dovoljno za bonus!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime