Rukometašice Srbije dobijaju novog selektora

rukometašice-srbija-sp
Rukometašice Srbije se plasirale na SP u Španiji (FOTO: Guliver Images)

Rukometašice Srbije juče su i zvanično ostale bez selektora, nakon što je prekinuta saradnja sa Ljubomirom Obradovićem. Danas se već govori o njegovom nasledniku.

Ime koje se najčešće pominje jeste  Uroš Bregar.

Još uvek nema zvaničnih informacija, ali se pominje da je trener koji je napustio selektorsku klupu Slovenije pred baraž za Svetsko prvenstvo, prvi kandidat za tu funkciju.

Bregar je dugo predvodio Sloveniju, koju je odveo na tri Evropska i dva Svetska prvenstva. Smatra se da je moderan stručnjak, koji pritom predvodi i tim Krima.

Tokom prelaznog perioda u Krim se pojačao, pa će u nastavku imati čak pet srpskih reprezentativki, Andreu Lekić, Draganu Cvijić, Katarinu Krpež-Šlezak, Jovanu Risović i Sanju Radosavljević.

„Namešta se“ za stranog selektora – Obradović dobio otkaz!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Košarkaški kviz | NBA EDITION #10 | Testiraj znanje! POGODI KOŠARKAŠA

2 KOMENTARA

  1. Bregar je napravio cudo napustivsi slovencku ekipu pred Svetsko prvenstvo da bi bio selektor nasim rukometasicama,tako da je izvesna zamena….Neka mu je sa srecom!

  2. Jasno je bilo da će mu sto pre tražiti zamenu i sad ćemo videti koliko je bilo do selektora a koliko do djevojaka posle onakvih reci upućenih njemu da je on glavni krivac za neuspjeh

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime