Prošlo je nešto više od 24 sata, a mnogi se i dalje oproštaju od smrti legendarnog Dijega Armanda Maradone. Još jedan u nizu koji je teško podneo njegovu smrt jeste i Brazilac Ronaldinjo.

Ronaldinjo nije krio da mu teško pada ova informacija, kao ni da se radi o čoveku koji mu je bio velika inspiracija tokom čitave fudbalske karijere.

U potresnoj video-poruci Ronaldinjo je poručio da je uvek bio veliki fan Argentinca.

-Prijatelju moj, idolu moj, moj broju 10, hvala ti za svaki trenutak u tvom društvu, bilo na terenu ili na običnoj večeri. Naši razgovori uvek su bili vrlo posebni, a ja ću njegovati sve trenutke koje smo proveli zajedno na terenu. Divio sam se tvojoj veličini – rekao je Ronaldinjo i dodao:

-Uvek si mi bio inspiracija tokom karijere, a kada sam te upoznao bila je to jedna od najboljih noći u mom životu. Bio sam sa svojim idolom na terenu. Počivaj u miru, moj idole, volim te… Čarobnjak čarobnjaka!!! Večan – rekao je Brazilac.

Oproštaji, naravno, i dalje traju. A, kako i ne bi kada se radi o jednom od najvećih ikada. Možda i najvećem.

Maradona – Dovoljan razlog da svet stane!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: AFC WIMBLEDON | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #30

 

6 KOMENTARA

  1. Maradonu je obozavao ceo svet,bilo je neceg posebnog u njemu!Normalno da je bio idol mladim fudbalerima,a ova dirljiva poruka Ronaldinja govori vise od reci…To postovanje,ljubav i inspiracija danas se vise ne vidjaju…

  2. Maradona je mnogima bio idol i mnogi su se ugledali na njega kada je fudbal u pitanju.. Veoma potresna oprostajna poruka od Ronaldinja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime