Roj Hodžson ili bolje rečeno dvojica njih!

Hodžson zadovoljan formom svojih igrača

Nekadašnji selektor Engleske od skoro je na klupi Kristal Palasa. Tokom prethodnog kola, na gostovanju Svonsiju, upoznao je svog dvojnika. Hodžson je ovim susretom bio iznenađen.

Naon što je radio širom Evrope, u karijeri dugoj četrdeset godina, Roj Hodžson je stigao do klupe Kristal Palasa. Sa tom ekipom mu predstoji grčevita borba za opstanak. Ekipu je u rasulu ostavio De Bur a od kako je on stigao ide im bolje.

Može li Svonsi da iznenadi Liverpul?

Na gostovanje u Vels su otišli po nova tri boda. To je idealna prilika za nastavak niza jer je domaćin u velikim problemima. Do njih nisu stigli, iako su vodili golom Milivojevića. Aju je izjednačio u finišu meča i na kraju su dva tima podelila bodove.

Pre ovog meča, koji je inače bio debi Britona na klupi domaćeg tima, Hodžson je prošetao stadionom. Jedan od redara na ’’Liberty’’ stadionu je neverovatno sličan njemu. Praktično je Roj Hodžson na ovom gostovanju upoznao dvojnika.

Gospodin je samo obavljao svoj posao i sačekao trenutak kada će sličnost biti uočena. Naravno, ljudi u Svonsiju su se pobrinuli da do susreta dođe i Roj Hodžson je upoznao čoveka koji mnogo liči na Hodžsona. Ili je bilo obrnuto. Uglavnom upoznali su se!

Nakon meča za vikend Kristal Palas je stigao do osmog meča bez poraza. Za taj klub je to najduži niz još od 1990. godine! Pošto je Hodžson uspeo da preporodi Palas a Svonsi je ostao bez trenera, javili su se fanovi. Njihova ideja je da dvojnik Palasovog menadžera bude naslednik Klementa na klupi Labudova iz Velsa.

Mogu li Labudovi do Top10?

Nekadašnji trener Intera i Liverpula pokazuje da može da beleži dobre rezultate čak i u osmoj deceniji života. On je u avgustu napunio 70 godina, pa možda ni za njegovog dublera iz Velsa nije kasno da se oproba u trenerskom poslu. Bar dok ne izbore opstanak, posle će lako!