Prelazni rok ovog leta je takav da je mnogo igrača trenutno bez angažmana, a među njima ima i nekoliko srpskih fudbalera.

Čak i onih koji su nosili dres reprezentacije Srbije, i to u onoj čuvenoj generaciji koju je predvodio Radomir Antić na Svetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici.

U pitanju su Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović i Ivan Obradović.

Kuzmanović je nedavno ostao bez ugovora sa Bazelom, pominjao se povratak u Crvenu zvezdu, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Napustio je Bazel, ima već 33 godine, pa ćemo videti koji je njgov naredni klub i da li će ga biti uopšte.

Gojko Kačar slovio je za veliku nadu srpskog fudbala, a posle igara u Vojvodini bio je na pragu prelaska u Penjarol, ali nije bilo ništa od odlaska na egzotičnu destinaciju.

Ivan Obradović i spekulacije o povratku u Partizan. Uvek ih je bilo i uvek će ih biti, ali ni od toga se ništa nije desilo. Obradović više nije član Legije, pa mora da traži novi klub, ali povatak u Srbiju verovatno nije opcija.

Osim njih, bez kluba su i Srđan Mijailović, Slavko Perović, Marko Petković, Bojan Šaranov, Nebojša Marinković, Milan Radin, Dejan Meleg, Srđan Vujaklija…

Gde će nastaviti – videćemo.

Glavno pitanje – Koliko može Mančester junajted? Matić ima odgovor!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kviz | EP 11 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

17 KOMENTARA

 1. The experience tells it! “Arte Tao” believes Arsenal are good enough to overturn Liverpool.

  Arsenal manager Miguel Arteta believes that dedication and hard work will be the key to winning Liverpool’s Supermonday Night.

  Arteta recently led the team to defeat Liverpool in a Community Shield game. But for the Premier League, “Big Cannon” still can’t break three points since 2012.

  “It’s going to be a new level game. They have performed exceptionally well in both the Premier League and the UEFA Champions League. The standards set are really high, ”says Arteta.

  “Of course we need to do well. And more consistent in the field Then they might open a little gaps, and the gaps are not far away. ”

  “We just have to control what we can control. Both to bring out the most efficiency and continuity We’ll do our best to make the results better than last year. “

  • Sto je najace ni ti manji ih nece, da vrede nesto ne bi ostali bez angazmana vec bi se nasao neki klub koji bi ih doveo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime