Reprezentacija Srbije u belom: Predstavljen gostujući dres!

Dugo smo čekali na momenat u kom ćemo saznati u kakvoj će opremi nastupiti reprezentacija u Rusiji. Puma se potrudila a fudbalski savez je danas predstavio rezervnu varijantu dresa. On je bele boje i neočekivano ima vertikalne pruge. Zanimljiv izbor Puminih dizajnera!

Nemački proizvođač je godinama dominantan na afričkom tržištu i uglavnom priprema garderobu za sve selekcije sa tog kontinenta. Od evropskih selekcija trenutno su ugovorom vezani za Slovake, Austrijance i Italijane ali i za Švajcarsku, protivnika Srbije u grupnoj fazi.

Još uvek nemamo potvrdu kako će izgledati prva garnitura dresova ali sada možemo očekivati da oni budu potpuno crveni. Reprezentacija će u ovoj beloj varijanti igrati samo kao gost. Ukoliko se desi da reprezentacija Švajcarske ima istu kombinaciju, Švajcarci će u Rusiji menjati opremu.

KLADI SE NA MERIDIAN MUNDIJAL!

Za sada nije poznato kada će Puma predstaviti ostala kreativna rešenja ali do tada možemo da diskutujemo o ovome što znamo. Dres Srbije ima nekoliko crvenih detalja na rukavima i kragni ali i tri jasno izdvojene linije koje su simbol zastave.

Istom prilikom su novi rezervni dres predstavili i Švajcarci. Oni će premijeru ovog dres imati narednog vikenda u Grčkoj, tokom pripremne utakmice za Mundijal. Nova akcija Pume nosi naziv NewLevels i pod tim slogan je predstavljeno nekoliko idejnih rešenja za mnoge reprezentacije.

Ukoliko bi tokom narednog leta da budeš u Rusiji i uživo gledaš fudbal, to nije nemoguće. Reprezentacija će odigrati najmanje tri meča a tebi je za odlazak na neki od njih dovoljno samo 50 dinara. Potrebno je da na svom tiketu imaš tri para iz Meridian Mundijal lige.

OTPUTUJ U RUSIJU!

Dres Srbije koji je danas predstavljen dosta liči na neke ranije italijanske dresove a nadamo se da će i rezultati biti u skladu sa tim. Nakon osam godina pauze Srbija se vratila na Svetsko prvenstvo pa bi mogli da se odmene Azuri u završnici takmičenja!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime