Rambo Petković i rijaliti program? Ne u ovom životu!

Dejan Rambo Petkovic-rijaliti program-brazil
Rambo ne želi u brazilski rijaliti (FOTO: Peđa Milosavljević/Starsport)

Bivši jugoslovenski reprezentativac i fudbaler Crvene Zvezde, Dejan Rambo Petković, a dugo godina već državljanin “kafe i sambe”, dobio je poziv i unosnu ponudu da učestvuje u popularnom rijalitiju u Brazilu.

Dok neki smatraju da su rijaliti programi nužno zlo modernog doba, drugi pak vrlo rado to posmatraju na TV ekranima. Treća strana direktno učestvuje u njima, ali ne i Rambo Petković.

Ako ste pomislili da je to “samo u Srbiji” – prevarili ste se. Rijaliti programi su i te kako populanri i u dalekom Brazilu.

Peći, kako ga zovu u Brazilu, dobio je poziv da sa suprugom Violetom učestvuje u rijaliti programu “Najjači par Brazila”.

Možda je bilo za očekivati da unosna ponuda pokoleba slavnog fudbalera, ali neke stvari, odnosno mir i intima su ipak važnije od novca, pa je tako Petković rešio da ne učestvuje u ovoj priči.

Rambo Petković i rijaliti program? Ne u ovom životu!

Petković kao jedan od miljenika fudbalske javnosti je reagovao nakon što su mediji počeli da ga najavljuju kao učesnika i pošto se društvenim mrežama počela širiti priča da će se boriti za nagradu sa nekoliko prethodnih pobednika sličnih rijalitija u najvećoj južnoameričkoj zemlji.

Rambo je preko PR službe odbacio mogućnost da sa suprugom Violetom učestvuje u rijalitiju i taj svoj stav je obrazložio ugovorom koji ima sa kanalom Sport TV, na kome od 2018. godine komentariše fudbal u Brazilu i svetu.

Sve što treba da znate o utakmici Srbija – Portugal na jednom mestu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DUŠAN BAJEVIĆ | Priče iz kraja #27

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime