Radoja na meti evropskog šampiona, sada od Selte zavisi!

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Kako stvari stoje, Srbija će u 2019. godini imati još jednog svog fudbalera na Ostrvu! Nemanja Radoja je blizu prelaska u redove nekadašnjeg šampiona Evrope.

Do sada se srpski internacionalac dovodio u vezu sa timovima sa Pirineja i Apenina. Najglasnije su bile priče o prelasku u Fiorentinu ili SPAL, ali fudbaler Selte će izgleda ipak u Englesku. Za njega je opasno zagrizla Aston Vila!

Osvajač Kupa šampiona iz 1982. godine je vrlo blizu da potpiše Srbina, a i sam Radoja je izrazio želju da zaigra na Vila Parku.

SELTA U NAREDNOM MEČU DOČEKUJE ATLETIK BILBAO!

Za lokalnu televiziju Galicije, Radoja je izjavio da želi da zaigra za Aston Vilu, ali da još ništa nije gotovo jer se dva kluba nisu dogovorila. Ipak, situacija nije nimalo loša po nekadašnjeg igrača Vojvodine. Njemu ugovor sa Seltom ističe na leto i sada je samo pitanje da li će u Vilu preći u januaru ili junu.

Za ovu prvu opciju je neophodno da se dva tima dogovore, a klub iz Viga navodno želi tri miliona evra. Ukoliko Vila bude želela da se što pre pojača u trci za plasman u Premijer ligu, onda će morati da plate. Ako se sa Radojom dogovore bez učešća Selte, moraće da se strpe do leta. Ipak, tada bi dobili igrača koji će biti bez takmičarskih mečeva tokom dužeg perioda.

Radoja već uveliko ne igra u Selti zbog odbijanja da produži ugovor, dok bi to lako mogao da bude slučaj i u preostalih šest meseci tekuće sezone. Međutim, ukoliko Španci malo snize cenu, lako bismo mogli da vidimo Radoju sa šalom Aston Vile oko vrata…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime