Prvi put u Srbiji! Kladi se na VAR u meču Srbija – Brazil – samo u Meridianu!

penal Aleksandar Mitrović Srbija
KALININGRAD, RUSSIA - JUNE 22: Fabian Schaer of Switzerland, Aleksandar Mitrovic of Serbia, and Stephan Lichtsteiner of Switzerland collide inside the Switzerland penalty area during the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Serbia and Switzerland at Kaliningrad Stadium on June 22, 2018 in Kaliningrad, Russia. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Srbija je bila brutalno opljačkana u meču sa Švajcarskom, gde je sudija Feliks Brih odbio da pogleda snimak očiglednog penala nad Aleksadrom Mitrovićem. Meridian kladionice su rešile da tu nepravdu isprave i da isplate sve igrače koji  su se kladili da će na ovom meču biti dosuđen penal.

To naravno nije sve! Meridian je prvi put u istoriji klađenja, ne samo na ovim prostorima, već i globalno, dao ponudu da se kladiš na VAR! Ako sudija odluči da pogleda snimak na ovom meču dobićeš KVOTU TRI!

Nadamo se naravno da neće biti potrebe za gledanjem VAR-a, ali ako sudija odluči da na asistenciju VAR tima ispita neku situaciju sa meča Srbija – Brazil – imaš priliku da utrostručiš svoj ulog.

Prvi put u Srbiji! Kladi se na VAR u meču Srbija – Brazil – samo u Meridianu!

To naravno nije sve jer je tradicionalno najveća kvota na Srbiju u Meridianu! Ako iskoristiš najnovije bonus kvote možeš da dobiješ kvotu 8.60 na “orlove”.

Kvota da će Srbija biti prva u grupi, a Brazil drugi je 30 – tako da ako veruješ u pobede Kostarike i Srbije – dobro ćeš napuniti džepove!

Naravno ništa nije nemoguće! Naši reprezentativci veruju da mogu da pobede, nadamo se da će ovoga puta suđenje biti na zadovoljavajućem nivou, a Brazil se susreće i sa nekoliko kadrovskih promena pred ovaj meč. Danilo i Daglas Kosta će najverovatnije preskočiti ovaj meč. U tom slučaju je Vilijan siguran na terenu od prvog minuta, dok na desnom boku očekujemo Markinjosa ili Fagnera.

Najveća zvezda Brazila Nejmar nije 100 odsto spreman ali je najavljen u postavi. Kako je igrao do sada, možda je i bolje da se nađe u startnoj postavi.

Napred Srbija!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime