PRVI PUT: PES prvenstvo Srbije je ušlo u finale!

PES Prvenstvo Srbije

Meridianbet je organizovao PES prvenstvo Srbije na kome su učestvovali igrači iz cele države, a sada je na redu veliko finale!

Na Gamesconu, najvećem sajmu gejminga i pop kulture u regionu će se u subotu održati finalni mečevi! Najboljia 64 igrača iz cele Srbije će tokom dana imati mečeve koji će na kraju odlučiti pobednika!

E SPORTS KLAĐENJE! DA I TO POSTOJI!

Veliko finale je zakazano za subotu u 18 časova! Zato svrati u halu 2 Beogradskog sajma, da bi prisustvovao spektaklu! Prvi put ćemo dobiti prvaka Srbije!

Meridianbet je pozvao sve zainteresovane da se prijave, i da učestvuju na turnirima koji su održani na našim uplatnim mestima! Interesovanje je bilo ogromno, a čak je bilo i igrača iz inostranstva koji su dolazili kako bi sa drugima oprobali svoje znanje i umeće!

GLEDAJ PES I KLADI SE! 

PES prvenstvo Srbije je od jednog masovnog događaja konačno došlo do 64 najbolja igrača! Oni su došli u Beograd, kako bi se utvrdilo ko je najbolji!

Ali to nije sve, jer i ti možeš da dođeš do dobitka ako svratiš na naš štand! Dođi i isprobaj svoje znanje! Ne moraš da čekaš sledeće prvenstvo, odmah sedi, šutiraj penal i možeš da osvojiš i do 500 dinara bonusa!

KLADI SE NA PES PRVENSTVO SRBIJE!

A tu je naravno i naša sjajna ponuda za klađenje! Sada ne samo da možeš da se kladiš na najbitnije svetske e sports događaje u LOL-u, Starcraftu, Doti ili World of Tanksu, već možeš da se kladiš i na domaće događaje!

Gledaj PES majstore i kladi se na njih! Jer Meridianbet daje novu dimenziju e sportu!