Prvi Meridian Mundijal dobitnik i 200.000 razloga da učestvuješ!

Meridian te vodi na Mundijal za 50 dinara, ali to nije sve jer delimo i fenomenalne dobitke u ovoj akciji!

Imamo prvog dobitnika Meridian Mundijal lige jer je naš igrač M.M. uspeo da pogodi tri tačna rezultata i da osvoji sjajnih 206.410 dinara! To ne mora da bude sve, jer je i ovaj tiket u konkurenciji za put na Svetsko prvenstvo, pa M.M. može da se nada i da ćemo ga odvesti na Mundijal!

Na prvom dobitnom tiketu iz ove lige našla su se tri para – dva iz Brazila i jedan iz Engleske. Ponte  Preta i Atletiko Paranaense su igrali te srede, a domaćin je poveo sa dva gola Danila. Na kraju je rezervista Sidklej pogotkom u 79. minutu doneo pogodak našem igraču.

Drugi brazilski tip bio je meč Gremija i Sao Paola, a Kanerman je u prvom poluvremenu postigao jedini gol na meču i tako doneo pobedu domaćinu 1:0.

Poslednji par na ovom tiketu bio je iz Engleske, gde su se u FA kupu sastaliu član Lige 1 Piterboro i gomaćin Tranmer iz Konferencije. Ubedljiva pobeda gostiju se očekivala, ali je svakako bilo teško pogoditi tačan rezultat 0:5!

Na kraju je kvota na tiketu bila sjajna, a na uloženih 50 dinara M.M. je dobio 206.410  dinara!

Kvote su sjajne, a ponuda još bolja! Svaki tiket sa tri para iz Meridian Mundijal lige je tvoja šansa za avanturu! Dobitni, nedobitni, odigrani na sajtu, aplikaciji ili u kladionici – nije bitno! Svaki tiket je šansa da Meridian BAŠ TEBE odvede u Rusiju!