Nakon važnog meča sa Škotskom, Srbiju očekuju i dueli sa Mađarskom i Rusijom, a upravo će “zbornaja komanda” doći oslabljena u Beograd.

Naime, Rusi neće računati na prvog napadača i jednog od najboljih igrača reprezentacije Artjoma Dzjubu zbog skandala.

Na internetu se pojavio eksplicitan snimak Dzjube koji je brzo uklonjen, ali je bilo dovoljno da se raširi i izazove uznemirenje u reprezentaciji.

Kako bi napdač Zenita bio pošteđen medija on neće biti pozvan za ovaj takmičarski ciklus, a sasim tim neće ga biti ni u Srbiji.

– Uvek smo naglašavali da svako mora da se ponaša u skladu sa renomeom reprezentativca, bilo da se radi o stvarima na terenu ili van njega. U skladu sa tim, odlučili smo da ne pozovemo Artjoma Dzjubu za naredne obaveze državnog tima, da bismo zaštitili tim i igrača od nepotrebne tenzije i negativnog publiciteta. Artjom će imati vremena da smiri ovu situaciju – piše u saopštenju Fudbalskog saveza Rusije.

Dakle, selektor Srbije Ljubiša Tumbaković će imati brigu manje na meču sa Rusijom zakazanim za 18. novembar na Marakani.

NIŠTA NE MOŽE PREKO NOĆI! Anri ima jedan savet za upravu Arsenala

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SRBIJA – ŠKOTSKA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #28

5 KOMENTARA

  1. pa i sta ce im,kada ce zasigurno biti prvi u grupi,da im je bitan mec,ne znam bas dal ga ne bi pozvali,samo ne znam sta je napravio

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime