Probij led – dupliramo ti tiket!

Uvek je najteže napraviti onaj prvi korak, ali to nije slučaj kada je Meridianbet.rs u pitanju! Probij led i sigurno ćeš dobiti na svom prvom tiketu koji odigraš – u to nema sumnje. Šta je potrebno da uradiš?

Omogućili smo ti da uplatiš sredstva na svoj Meridianbet račun na najbezbedniji, najbrži i najjednostavniji način!

Uplati prvi put putem kartice – probij led i častimo te bonusom! Prvi tiket je na naš račun! Na bonus račun ćemo ti uplatiti sredstva u visini prvog tiketa koji odigraš posle uplate karticom! Jedini uslov je to što prvi tiket mora imati četiri para, a svaki par mora imati minimalnu kvotu 1,40.

Sredstva ćemo ti uplatiti na bonus račun, a možeš ih iskoristiti na klađenje na najbolju ponudu sportskih i ostalih događaja! Od Premijer lige, Primere, Serije A, Lige šampiona ili Lige Evrope – pa sve do kriptovaluta ili sledećeg sedišta neke multinacionalne korporacije – na sve to možeš da se kladiš sa bonusom koji ćemo ti obezbediti!

Zato – ne čekaj više ni sekund! Probij led i bonus je tvoj!

A to naravno nije jedini bonus koji te čeka! Ako uplatiš svoj depozit putem banke, pošte ili IPAY vaučera i dobićeš 5% bonusa na svoj bonus račun!

UZMI 5% VIŠE

Poseti našu stranicu sa promocijama i svaki dan se informiši o novim bonusima, besplatnim spinovima i nagradnim igrama koje organizujemo! Šaljemo te na F4 Evrolige i Svetsko prvenstvo u Rusiji, a ako voliš kazino – mogućnosti su sjajne!

Izvrti naš Maraton i možeš da biraš nagradu – Monte Karlo, Nica, Rim ili možda skuter? Na tebi je da zavrtiš i izabereš!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime