Prelistavanje sa Milenom: Rusija jača od Srbije, kec na Budućnost

Posle kraćeg druženja sa Damjanom, u novom „Prelistavanju“ ponovo slušamo Milenu koja je ovog petka skrojila tri interesantne kombinacije sa ukupno 13 parova, uključujući prvi meč rukometaša Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj.

https://youtu.be/ffqwMiw70kY

Na prvom, „fudbalskom“ tiketu Milena pokušava da prođe kvotu 102, ujedno i najveću računajući sve tri kombinacije.

Duel prvoplasiranog Lidsa i Derbija u Čempionšipu trebalo bi da obeleže golovi na obe strane, ali i pobeda domaćina (1&GG), a velika uzbuđenja se očekuju i na susretu Rajo Valjekana i Selte (GG&3+). Na preostala tri meča koja se igraju u Francuskoj Milena je „gađala“ dvojku na Lil protiv Kana, kec i od dva do četiri gola na meču između Liona i Rema, kao i GG na utakmici Ažaksija i Bezjea.

Na drugom, pretežno „košarkaškom“ tiketu, uz jedan fudbalski okršaj u španskoj La Ligi, Milena je odigrala nešto sigurnije. Na susretu CSKA i Makabija u Moskvi očekuje više od 167 poena, veruje u pobedu Budućnosti nad Darušafakom u Morači, kao i više od 158 poena, a „plus“ je igrala i na duel Baskonije i Gran Kanarije gde bi trebalo da padne više od 163 poena.

Čistog keca je igrala na Pešićevu Barselonu protiv Panatinaikosa koji odnedavno predvodi američki stručnjak Rik Pitino, ali kladila se i na pobedu Espanjola nad Viljarealom.

Treći tiket Milena je rezervisala za rukomet s obzirom da je u četvrtka počelo Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj koje traje do 27. januara, a na kojem nastupa i reprezentacija Srbije koja će svoj prvi meč odigrati protiv Rusije od 18 časova.

Ipak, Milena nije previše optimistična po pitanju ishoda tog susreta pošto je igrala na pobedu Rusa, što se plaća kvotom 1.55, a kladila se na trijumf Hrvata nad Islandom, kao i Makedonije nad Japanom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime