Povrede koje su spustile cenu: Bejl je u Realu precrtan?

Realov plan je uvek isti, da se kupi sve što vredi na tržištu. Tako je u Madrid stigao i Geret Bejl. Danas ga muče povrede a niko nije spreman da izdvoji ogromne pare za njegov transfer.

Realov plan je uvek isti, da se kupi sve što vredi na tržištu. Tako je u Madrid stigao i Geret Bejl. Danas ga muče povrede a niko nije spreman da izdvoji ogromne pare za njegov transfer. Možda će reprezentativac Velsa već u januaru tražiti klub.

Pravi bum je napravljen na tržištu kada je Real ponudio ogroman novac Totenhemu za usluge Velšanina. Totenhem je pristao, dobro zaradio i sve pare koje je dobio potrošio na igrače koji nisu opravdali očekivanja. Nekoliko godina kasnije se čini da ni Bejl nije ostavio dovoljno dobar utisak u Madridu.

Za vikend nas očekuje madridski gradski derbi!

Iako je sa Realom osvojio tri titule Lige šampiona i jednu u španskom prvenstvu, deluje da su mu dani u Realu odbrojani. Po pisanjima medija u Španiji, Bejl nikada više neće igrati za Real?

Povrede su mu uništile karijeru ili bolje rečeno poslednjih nekoliko godina karijere. Sada je opet na pauzi a Madriđani će tražiti rešenje da ga prodaju već u januaru. Cena nije ni blizu visoka kao kada je kupljen a ni zainteresovanih kupaca nema previše.

Madriđani su u Ligi šampiona ogromni favoriti protiv Apoela!

Nadaju se da bi ponovo mogao biti uključen Mančester junajted, tim koji ga je već hteo, ali je pitanje da li Murinju treba povređen igrač u tim godinama. I po toj ceni, naravno. Ona iako dosta niža nego ranije i dalje može da bude ozbiljan problem.

Bejlu ne ide ni na reprezentativnom planu jer nakon dobrog nastupa na Evropskom prvenstvu nije izboren plasman na Svetsko. Iako su bili nosioci grupe, nisu stigli ni do baraža a za to su takođe krive povrede koje su njega mučile u poslednje vreme.

Ko će biti menadžer Reala nakon Zidana?

Čini se da je reprezentativac Velsa u agoniji, od sve češćih povreda ne može da se oporavi, u startnoj postavi Reala za njega nema mesta, broj zainteresovanih klubova je veoma mali a kraljevski klub će već za dva meseca pokušati da ga se otarasi.

Iako je tokom boravka u Madridu napredovao u nekim stvarima, počeo da igra na pozicijama napadača, ofanzivnog veznog ili desnog krila, stiže se utisak da njegov prelazak tamo nije bio dobro rešenje. Sada je pred njim ogroman problem jer nijedan klub nije 100% siguran da želi da on igra upravo za njih.