VELIKA ŠTETA: Odlični Andrej Barna na korak od finala!

plivanje-plimpijske igre-andrej barna
Barna se borio u polufinalu! (FOTO: OKS)

Srpski plivač Andrej Barna nije uspeo da se plasira među osam najboljih u disciplini 100 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Tokiju!

Srpski plivač je već napravio iznenađenje kada se plasirao u polufinale, ali sada je falio samo jedan korak da se plasira među osam najboljih.

Andrej Barna je fenomenalno plivao u drugom polufinalu, odlčino se držao tokom celih sto metara i na kraju zabeležio novi nacionalni rekord Srbije.

Srpski plivač je uspeo da spusti ispod magične cifre od 48.00. Otplivao je 47.94 ali verovali ili ne to nije bilo dovoljno da se plasira u finale. Francuz Maksim Kruset je ostvario vreme od 47.82.

Neverovatno koliko je malo falilo našem predstavniku da se plasira u finale…

To je samo još jedan dokaz koliko je konkurencija u disciplini 100 metara slobodnim stilom jaka, ali Andrej Barna je pokazao da može da se nosi sa najboljima.

Pored Francuza Maksima Kruseta među osam najboljih su se plasirali sledeći plivači: Klement Kolesnikov, Kejleb Dresel, Hvang Sung-Vo, David Popivići, Kajl Ćembers, Nandor Nemeš.

SJAJNE VESTI IZ TOKIJA: I Barna je u polufinalu!

OBAVEZENO POGLEDAJTE: Aleksandar Trifunović: Dončiću je dato sve, a Nikoli Jokiću? | Moj Ugao Meridian S1EP21

 
 

4 KOMENTARA

  1. Koliko je napredovalo plivanje za 13 godina, momak je obori Čavićev rekord a ni to mu nije bilo dovoljno za finale. Mlad je budućnost je pred njim samo mora naporno da trenira.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime