Playstation 4 je otišao u Bar, a evo ko je srećni dobitnik! (VIDEO)

playstation 4

Nastavila se naša akcija Pogodi kvotu 500, a sada smo podelili još jedan Playstation 4. On je ovoga puta otišao u Crnu Goru!

U Baru je naš igrač Isuf Jašar uspeo da pogodi kvotu 478 i tako je uspeo da osvoji Playstation 4! Istakao je da se svakako nadao da će nagrada pripasti njemu, ali da to nije mogao da očekuje.

Sigurno da nisam očekivao, ali nadao sam se. Očekivati to je teško, ali treba malo sreće. Kada sam čuo da sam ja dobitnik bilo mi je drago“, rekao nam je naš dobitnik.

Ova promocija je omogućavala našim igračima dupli dobitak – ko pogodi sjajnu kvotu pored isplate tiketa dobiće i fenomenalnu nagradu, a sa tim se složio i Isuf.

“Svaki put učestvujem u promocijama, zašto da ne. Ponuda je super, a ovo je dvostruka akcija jer čovek može da ostvari i dobitak i da dobije nagradu“, istakao je novi vlasnik Playstation-a.

Naša promocija Pogodi kvotu 500 i dalje traje, a potrebno je da pogodiš najbližu kvotu broju 500 i Playstation 4 će biti tvoj!

Ovo je samo jedna od naših mnogobrojnih promocija uz koje možeš da osvojiš sjajne nagrade. A naravno da te kod nas uvek čekaju najbolje kvote i najveća ponuda za standardno i uživo klađenje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime