Pet pogodaka u metu za prolaz na tiketu!

Mbape
Mbape jedan od strelaca za Francusku (FOTO: Laurence Griffiths/Getty Images)

Reprezentativna pauza znači da nema klupskog fudbala, barem ne u onim najboljim ligama. Zato igraju nacionalni timovi i to u okviru Lige nacija. Novo takmičenje UEFA se pokazalo veoma dobro, zabava je zagarantovana a vi očekujete i golove. Barem pet komada!

Večeras je na programu sedam mečeva u ovom takmičenju. Biće zanimljivo videti kako će se završiti susret Holandije i Francuske, recimo. Biće uzbuđenja i na meču Velsa i Danske gde je ekipi Rajana Gigsa dovoljan bod.

Italijani i Portugalci će se u direktnom duelu boriti za prvo mesto u grupi, Belgija bodom može da završi posao oko liderske pozicije u svojoj grupi. Sve to ste i vi stavili na tiket, ali u drugačijoj formi. Izabrali ste pet strelaca sa ovih mečeva i čekate njihove golove.

Mbape 1+ (kvota 2.50)

Za Kilijana Mbapea znamo da svakome može da postigne gol! Prvo učešće u Ligi nacija za Holandiju je bilo bolje nego što su očekivali. Uspeli su da savladaju Nemce, ali Francuzi su bolji tim. Šampion sveta ima dve pobede i remi i želi da završi posao već večeras!

Bejl 1+ (kvota 2.40)

Velšani mogu pobedom da obezbede prvo mesto u grupi! To bi značilo i prelazak u elitnu diviziju, a oni mnogo očekuju od Gereta Bejla. Iako se priča da ima lakšu povredu, ukoliko bude na terenu sigurno će biti najveća pretnja po gol Danaca.

Azar 1+ (kvota 2.80)

Island nije uspeo da osvoji nijedan bod u eliti pa će se u narednom izdanju preseliti u ligu ispod. Belgijanci su u prvom meču savladali Švajcarsku a sada će odlučivati o prvom mestu. Kako Eden Azar igra za Čelsi, kada hoće, ne bi trebalo da bude problema ovde.

Insinje 1+ (kvota 3.80)

Sutra je na programu ovaj meč pa ćete malo više morati da čekate da prođe tiket sa pet strelaca. Lorenco Insinje je jedna od najvećih zvezda u timu Italije, pa se samim tim očekuju i golovi. Italijani su počeli da igraju bolje, savladali su Poljsku i žele da pobede i šampiona Evrope!

Eriksen 1+ (kvota 3.60)

Na meču na kom se čeka gol Gereta Bejla čekaće se i pogodak Kristijana Eriksena. Biće ovo jedan od najuzbudljivijih mečeva u ovom kvalifikacionom prozoru. Očekujemo da bude golova i da će ih postići upravo dve najveće zvezde!

Pet pogodaka u metu za prolaz na tiketu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime