Ime Toni Perkins možda nikome ne zvuči poznato, ali sada će ga navijači Partizana verovatno zapamtiti.

Toni je jedan od onih najvatrenijih navijača, a to je i dokazao na jako zanimljiv način. Pitate se kako?

Na blogu Belgradepartizan osvanuo je jedan zanimljiv blog, koji potpisuje upravo Toni, a u kom otkriva da će otvoriti kafić. U Notingemu, ali koji će nositi jednostavan naziv – Partizan.

– Zdravo, ja sam Toni i navijač sam Nots kauntija i Partizana. Crno-beli su me zainteresovali 1990. godine u Rijeci. Mali broj ljudi to zna, ali Nots i Partizan su se susreli na terenu. Taj podatak se čak ne može pronaći ni u istorijama ova dva kluba. Bila je to utakmica omladinskih timova na turniru Kvarnerske rivijere. Partizan i Nots su igrali u polufinalu, a engleski klub je pobedio posle izvođenja jedanaesteraca – piše Toni.

Naime, Toni je navijač Nots Kauntija, ali poslednjih 30 godina i Partizana.

Crno-bele je pratio na evropska gostovanja protiv Midlzbroa 2005, Ril i Arsenal 2010. a od evropskih utakmica ali u Humskoj gledao je Lion i Inter, a pored međunarodnih uživo je posmatrao i brojne utakmice iz domaćeg šampionata, između ostalog i Večiti derbi.

I sada ide onaj zanimljiviji deo. Toni je otkrio da će u Notingemu otvoriti pab koji će nositi ime Taverna “Partizan.”

Kako kaže, već je palicirao gradskom veću Notingema da mu se da dozvola da na mestu na kojem je bila kladionica otvori pab u čast kluba za koji navija gotovo 30 godina. Ako sve bude kako treba, Perkins bi trebalo da otvori pab u martu sledeće godine.

Pa, sada barem znamo gde će “Grobari” svratiti ako ih put navede u Tonijev grad.

Nekadašnji as savetuje Junajted: Dovedite Serhija Ramosa!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: AFC WIMBLEDON | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #30

 

5 KOMENTARA

  1. Sreća pa nikada neću ići u Notingem a i da se igrom slučaja nađem tamo ne bi mi noga kročila u taj pab pa sve i da mi daju džabe pivo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime