Nova sezona, nove ambicije i novo ime. Tako se može okarakterisati današnji skup na Kalemegdanu, gde je predstavljen ženski i muški pogon OK Partizan.

Odbojkaški klub Partizan je organizovano predstavljanje muškog i ženskog tima, kao i ambicija za narednu sezonu.

Predstavnicima medija obratili su se Željko Tanasković, legenda Partizana i srpske odbojke, Ljubomir Galogaža, prvi trener ženske ekipe, Bojan Janić, prvi trener muške ekipe, Duško Nikolić, šef Stručnog štaba, Ana Brđović, sportska direktorka i Peđa Golijanin, predsednik OK Partizan.

OZBILJNE AMBICIJE: Partizan ima velike ciljeve, najavljena i nova hala
Željko Tanasković se obratio prisutnima

– Veoma važan dan za naš klub. Teška su vremena za sport i sada uz partnersku pomoć veliki kompanije rastu nade i ambicije. Muški tim je iskusan i očekuje nas takmičenje u evropskom kupu. Plan sa devojkama je da u Super ligi budu tvrd orah za sve, a da za dve sezone napadnemo sam vrh srpske odbojke. Odbojka je jedan od najlepših sportova i nadamo se da će se i situacija oko koronavirusa uskoro smiriti, jer je totalno drugačije igrati pred praznim tribinama – poručio je Željko Tanasković.

Inače, OK Partizan svoje utakmice igra u Zemunu u Hali Master, a od sledeće godine će igrati u Olimpijskom trenažnom centru, čija izgradnja na Dorćolu startuje krajem meseca.

“Novakova diskvalifikacija promeniće tok teniske istorije”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PAPAGAJ POGODIO OMONIA – CRVENA ZVEZDA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #13

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime