Utakmica 19. kola Linglong Super lige Srbije između FK Partizan i FK Mladost Lučani ostala je upamćena i po akciji „Kupi virtuelnu kartu i pomozi dečaku Dejanu Radojčiću“.

Usled pandemije Kovid-19, prisustvo publike na stadionima tokom sportskih utakmica u Srbiji i regionu nije moguće ali su, zahvaljujući FK Partizan i kompaniji Ticketline, svi ljubitelji fudbala, navijači crno-belih i ljudi dobre volje mogli da prisustvuju ne samo virtuelnim putem već i da prihod od svoje ulaznice doniraju kao pomoć malom Dejanu.

Za utakmicu 19. kola prodato je 408 virtuelnih ulaznica, a Partizan i Ticketline su se odrekli svojih provizija i ukupno uplatili 120.000 dinara na račun gđe Milunke Gašpar, dečakove bake-staratelja

Crno-veli se ovim putem zahvaljuje svim navijačima koji su kupovinom ulaznice podržali ovu akciju, kao i kompaniji Ticketline koja je ideju sprovela u delo u rekordnom vremenu.

Ako i vi želite da pomognete Dejanu Radojčiću, novac možete uplatiti na dinarski račun: 160-516434-58, Erste banka, na ime Milunka Gašpar.

Dobra vest pre poslednje utakmici u godini – ozdravio Željko Gavrić

Obavezno pogledajte: PAPAGAJ KOKI DOBIO ZAMENU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #33

10 KOMENTARA

    • Za razliku od njih igraci i navijaci su pokazali velicinu i pomogli ljudima kojima je pomoc najpotrebinija

  1. lep je ovo gest,i za svaku pohvalu,ali iskreno mqalo je ovo para sakupljeno,trebali su i igraci neki dinar da daju,i Partizan ako je vec organizovao sve ovo,mogli su i oni neki dinar da uplate,po meni mogu samo da kazem kako ih nije sramota

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime