NIJE ŠALA Juventus ponudio čak ŠEST igrača Partizanu!

partizan-nikola terzic-transfer
Juventus je ponudio čak šest igrača Partizanu (Foto: Srđan Stevanović/Starsport)

Nedavno je Partizan imao veliku čast da ga poseti glavni skaut Juventusa za regiju Balkana, a plodovi saradnje bi mogli vrlo brzo da budu vidljivi.

Kako saznaje Telegraf, Partizanu su ponuđena čak šestorica igrača iz podmladka Juventusa! Naravno, radi se o mladim i talentovanim fudbalerima koji uglavnom igraju u Primaveri…

Glavni skaut “stare dame” je bio oduševljen uslovima koji vladaju u sportskom centru “Zemunelo” i smatra da bi Partizan mogao da bude odlična odskočna daska za razvoj mladih igrača.

U ovom trenutku se ne navode imena potencijalnih pojačanja, ali je Juventus prosledio video-snimke i biografije odgovornima u Humskoj na dalju procenu nakon čega bi pala odluka da li će Partizan nekoga i angažovati.

Kako je omladinska škola Partizana nadaleko čuvena i poznata u Evropi i svetu, dogovor čelnika srpskog tima i Juventusa je da se kontakti intenziviraju u narednom periodu.

Saradnja sa Juventusom je druga zanimljiva u poslednje vreme koju je sklopio Partizan pošto je nedavno potpisan ugovor koji bi najtalentovanije fudbalere iz Južne Afrike dovodio u Beograd na usavršavanje i razvitak.

Videćemo kako će se razvijati dalja saradnja sa Juventusom…

ZNALO SE GDE, SADA SE ZNA I KADA Poznat termin finala Kupa!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MARKO PANTELIĆ | Priče iz kraja #32

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime