Matović o statusu Veličkovića uz javnu pohvalu

aleksandar matovic-partizan-fmp
Matović je bio zadovoljan zbog pobede nad FMP-om FOTO: Starsport

Jednu od najboljih utakmica je ove sezone odigrao Partizan. FMP je lako pao sa 97:72, a trener Aleksandar Matović je bio više nego zadovoljan.

Trener Partizana je otkrio da je jedna od olakšica za crno-beli i nešto lakši raspored u odnosu na FMP.

Odigrali smo dobru utakmicu. Otvorili smo utakmicu dobro što nam je dalo neki polet da možemo nastaviti dalje. Imali smo nekoliko dana više u odnosu na FMP da se spremimo za ovaj meč pošto su oni imali meč sa Mornarom. Verovatno su bili umorni pa smo imali i više prostora da trčimo. Bilo je dosta zadovoljavajuće.

aleksandar matovic-partizan-fmp
Matović se javno zahvalio Novici Veličkoviću
FOTO: Starsport

On je potom objasnio i kakav je status Novice Veličkovića koji je propustio i drugu uzastopnu utakmicu.

– Ovo je malo specifična situacija. Nakon Kupa je Novica bio povređen. Igrao je tri utakmice povređen na njegovo insistiranje. Kada smo dobili Mornar on je u razgovoru sa mnom želeo da, iako je maksimalno spreman, mlađi momci dobiju minute. Pod uslovom ako nije potrebno da igra.

Matović se javno zahvalio Novici na takvom stavu uz dodatak da se Veličković posvećuje i edukaciji mladih igrača Partizana.

Dugujem mu veliku zahvalnost prema toj deci i na treningu ih uči šta je obaveza profesionalnih igrača i kakav je odnos prema treningu. Novica je potpuno zdrav. Prvi dolazi na trening i poslednji odlazi. Praktično u ovom momentu više vremena provodi u edukaciji mlađih igrača od košarkaških stvari, edukaciji, tako da želim da mu se javno zahvalim – zaključio je trener Partizana.

Partizan razbio FMP i ostavio pitanje, zašto crno-beli nisu igrali ovako cele sezone?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mateja Kežman | Priče iz kraja #29

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime