Kvota na Srbiju je bila neverovatnih 2.15! Samo u Meridianu!

Kolarov Kostarike pobeda Srbije
SAMARA, RUSSIA - JUNE 17: Aleksandar Kolarov of Serbia celebrates victory following the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Costa Rica and Serbia at Samara Arena on June 17, 2018 in Samara, Russia. (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Herojska pobeda Srbije nad Kostarikom obradovala je celu naciju, ali od svih u Srbiji najviše su joj se obradovali igrači Meridianbeta! Svako ko je verovao u “orlove” imao je sjajnu šansu da više nego duplira svoj ulog!

Novi kapiten Srbije Aleksandar Kolarov “skinuo je paučinu” sa ugla gola Kejlora Navasa i tako doneo radost svima, a najviše igračima u Meridianu. Ovaj gol je značio da je došla sjajna kvota na pobedu Srbije 2.15veću za čak 15% nego u većini drugih kladionica!

Ova kvota je bila u okviru Lige izuzetnih kvota, dela ponude koji zaista opravdava svoje ime! To naravno nije sve, jer su u okviru ove ponude nalaze svi mečevi Svetskog prvenstva – tako da sa svakim novim parom dobitak raste brže nego ikad!

Kvota na pobedu Srbije protiv Švajcarske je sada 3.20 – tako da trk u Meridian! Ko veruje u komandanta Kolarova, selektora Krstajića i drugove – zna šta mu je činiti.

Naravno da su tu i sjajne kvote na najboljeg strelca Srbije, te plasman našeg tima u finalu! Današnji mečevi nude i neverovatnu ponudu – ako odigrate na sva tri favorita dobićete kvotu 4.20, a već sutra – kvotu 11!

ŠTA ČEKAŠ? ISKORISTI OVU PONUDU!

Uz to svaki dan imaš šansu da osvojiš bonus od 10.000 dinara – ako pogodiš najveću kvotu tog dana, a preko 1.000€ te čeka ako pogodiš najveću kvotu tokom SP!

45 DANA – 45 BONUSA! UZMI JEDAN OD NJIH!

Do meča sa Švajcarskom ima još nekoliko dana, taman da se naši momci odmore i dobro pripreme taktiku za naredni meč. Deluje da su sada i oni najskeptičniji razuvereni i da svi veruju u “orlove”.

Svi ćemo ih bodriti – a mnogi sa tiketom u rukama! A za tiket – pravac u Meridian gde te čekaju ekstra bonusi i najbolje kvote.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime