VUJOŠEVIĆ JAVNO PODRŽAO MIJAILOVIĆA: Vučelić mora da podnese ostavku kada je pristao da bude ikebana!

duško vujošević-partizan-bursa
Vujošević je javno podržao Ostoju Mijailovića! (FOTO: Starsport)

Ne stišava se bura u ratu oko pozicije čelnika JSD Partizan. Mišljenje o tome je dao i Duško Vujošević koji je stao na stranu legitimnog predsednika Ostoje Mijailovića.

Legendarni košarkaški trener i čovek čija se reč u Partizanu poštuje je pozvao Vučelića da mirno odstupi sa čela Fudbalskog kluba Partizan koji, nije tajna, je u veoma lošoj finansijskoj situaciji.

– Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, ajde, ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan. Trebalo bi da se zna u kolikim je dugovima fudbalski klub, priča se 30.000.000, 40.000.000 evra. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama. Pristali su na ulogu ikebane, da Partizan bude drugi. Stanojević nije na to pristao, bunio se, pa su ga proglašavali ludim, pričali su da podseća na mene. Ko su oni da prete izlaskom iz Spotskog društva? I navijači treba da se dignu. Kakvo izlaženje FK iz Sportskog društva? – istakao je Vujošević tokom gostovanja na Novoj S.

Istina je da Vujošević ne daje 100 odsto podršku ni Mijailoviću, ali je više na njegovoj strani.

– Uspešniji je Ostoja Mijailović jer otkako je došao u košarkaški klub, taj klub je bio u ozbiljnim finansijskim problemima. Iskoristio je situaciju što Vučelić tri godine nije zakazivao izbornu Skupštinu… Ja sam bio romantičar na mestu predsednika JSD, a nisam siguran da su i oni. Tu niko nije sasvim u pravu, ali pozitivniji je Mijailović. Ako ne ide sve ovo ka deoničarskom Sportskom društvu, gde bi se uzimalo vlasništvo nad stadionom, pa možda gradio novi stadion sa poslovnim zgradama.

Napominje Vujošević da mu smeta i ime Novaka Nedića sa kojim je ranije imao loše odnose.

– Ta njegova borba za Sportsko društvo mi nije do kraja jasna, pogotovo sam oprezan što u pozadini stoji Novak Nedić. U svakom slučaju je Mijailović pozitivniji, uneo je u košarku i svoje privatne pare – rekao je legendarni trener.

MALJKOVIĆEVA NA IVICI SUZA: Srbija ima svetlu budućnost!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Australiju i osvoji dres! EP14| Meridian

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime