Vlada ”Cold Heart” Stanković obezbedio plasman na IeSF Svetski šampionat

4
vlada-stanković-svetski-šampionat
Vlada ”Cold Heart” Stanković obezbedio plasman na IeSF Svetski šampionat (FOTO: SESE)

Srpski Tekken 7 reprezentativac, Vlada ”Cold Heart” Stanković, je sinoć preko regionalnog takmičenja obezbedio plasman na IeSF Svetski šampionat, koji će se krajem godine održati u Izraelu!

Na regionalnom Tekken 7 turniru takmičilo se 12 igrača, koji su bili podeljeni u četiri jednake grupe. Naš predstavnik se našao u grupi A, zajedno sa reprezentativcima Bosne i Hercegovine, Turske i Slovačke. Vlada je uspeo da ostvari perfektan rezultat u grupi i da zabeleži pobede u sva tri okršaja, zbog čega je kao prvoplasirani obezbedio plasman u drugu fazu.

U drugoj fazi, koju smo gledali sinoć igrao se tzv. Round Robin format, što znači je svako morao sa svakim da odigra po jedan meč. Od šest reprezentativaca (Srbija, Turska, Grčka, Poljska, Hrvatska i Izrael) koji su se plasirali u drugu fazu, četiri najbolja su obezbedila plasman na IeSF Svetski Šampionat.

Vlada je svoje učešće u drugoj fazi započeo porazom od poljskog predstavnika, Frizena, koji je bio bolji rezultatom 2-1. Na svu sreću, to nije omelo našeg reprezentativca, koji je nakon toga vezao tri pobede u duelima sa Grčkom, Turskom i Izraelom, izgubivši samo jednu rundu. Sa te tri pobede je već obezbedio mesto u najbolja četiri, zbog čega je potpuno rasterećen igrao poslednje kolo sa Hrvatom, Crashbanterom.

Vlada iz godine u godinu dokazuje da je ne samo najbolji igrač u Srbiji, već da je i jedan od najboljih u Evropi. Našu zemlju je nekoliko puta predstavljao na najvećim svetskim takmičenjima, a sada će imati novu priliku da pokuša konačno da se domogne zlatne medalje!

Izvor: RUR

Srbiju deli jedna pobeda od plasmana na IeSF Svetski šampionat

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Stojoski: Treneri su imali svoje pulene! | Sport Fokus Meridian S01EP24

 
 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime