PARTIZAN SVE JAČI I JAČI: Kuljača potvrdio za Meridian da stiže još jedan reprezentativac!

5
nikola kuljača-partizan-banjica-ugovor
Partizan je potpisao sjajan ugovor (FOTO: Statsport)

Vaterpolo klub Partizan se, polako ali sigurno, vraća na pravi put.

Znamo svi da je bio praktično na ivici bankrota i gašenja, ali znate kako kažu – svako ima svog heroja.

Tako i Partizan ima svoje heroje, koji su rešili da stanu na put urušavanju kluba, koji je godinama bio sinonim za uspeh. Jedan od njih je i Nikola Kuljača, član uprave Partizana, koji je današnji gost Meridianovog podkasta Sport fokus.

Kuljača je govorio o podizanju Partizana, narednim planovima i ciljevima, kao i potencijalnim transferima i tom prilikom otkrio da nas čeka prava vaterpolo bomba!

Naime, Kuljača je u razgovoru za Meridian istakao da u Partizan definitivno stižu sentri Nemanja Vico i Petar Velkić, a da potvrdu možemo očekivati vrlo brzo.

– Znate da se Milan Aleksić vratio u klub, kao i to da Stefan Mitrović ostaje. Dogovorili smo još ranije neke mlađe igrače, a danas smo završili i dva centra, koji su nam bili rak-rana, jer nismo imali nijednog “pravog” centra na početku prošle godine – rekao je Kuljača i dodao:

– Velki i Vico, dva reprezentativna centra će od sledeće godine igrati za nas. To je ono što je bilo i najvažnije od svega. Ko prati vaterpolo – zna koliko je centar bitan – istakao je Kuljača.

FILIPOVIĆ ZA MERIDIAN: Prvi put u istoriji Partizan nema dugovanja!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MOMENTI ZA PAMĆENJE SA EVROPSKIH PRVENSTAVA | Meridian Sport TV

 

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime