Šta MekGregor može da kupi za 4.000 evra?

mekgregor-habib-ufc-najplaćeniji sportista
Mekgregor i dalje niže skandale (PHOTO: Ethan Miller/Getty Images)

Kontroverzni MMA borac ušao je u novogodišnje raspoloženje. Konor MekGregor, nakon nekoliko incidenata koje je pravio tokom ove godine, sada se potpuno smirio. U jednoj lokalnoj kafani potrošio je 4.000 evra, a svi su pili na njegov račun.

Treba se malo opustiti u ovo doba godine. Konor MekGregor, čovek koji je u poslednje vreme najpopularniji svetski borac, zna pravi način za to. Jedan pab u Dablinu, u kom je on bio gost, imao je neobičnu narudžbinu.

UFC MEČEVI SU U PONUDI!

Konor je naručio piće za celu kafanu, svi su pili na njegov račun i na kraju je to platio 4.000 evra. Za njega takav rashod nije prevelik jer se procenjuje da je ’’težak’’ oko 100 miliona. Tako barem predviđa Forbs, eminentni magazin u toj oblasti, iako neki od njegovih ugovora nisu javni.

Konor MekGregor je nedavno lansirao i svoje prvo alkoholno piće. U saradnji sa nekim prijateljima, počeo je da proizvodi viski, pa je na ovaj način čašćavanje u pabu bilo i reklama. Irci su veliki ljubitelji tog pića a uskoro će biti pušten i na englesko tržište.

’’Došao je ovde da širi ljubav. Svako je dobio piće na njegov račun, jer MekGregor zna odakle je došao. On još uvek ima prijatelje iz detinjstva koje pozdravi kada se vide. Iako je popularan, omiljen je i ovde.’’, rekao je suvlasnik paba u kom se desio ovaj događaj.

Konor MekGregor je stvarno jedna od najvećih zvezda u svom sportu. Ono što je Flojd Mejveder u boksu, to je Irac u MMA. Zato i ne čudi što je došlo baš do njihovog meča, iako pripadaju različitim sportovima.

Borba sa Mejvederom održana je u leto 2017. i MekGregor je izgubio na poene. Praz koji sigurno više boli je onaj u njegovom sportu. Habib Nurmagomedov ga je savladao u oktobru ove godine i tako postao šampion u UFC!

MOŽEŠ DA SE KLADIŠ I NA BELATOR!

Ta borba za pojas sa Rusom imala je svoj uvod u onom spektakularnom napadu na autobus, ali i svoj nastavak. Njih dvojica ni sada nisu u sjajnim odnosima, posebno jer su meč pratili sukobi oko ringa. Pričalo se i o nekim kaznama za njihove saradnike i prijatelje, ali i o pretnjama za budućnost.

Iako je u poslednje vreme sve ono što radi oko ringa postalo mnogo zanimljivije, još se pamte njegove fantastične borbe. Sada je na trenutak skrenuo pažnju sa tih incidenata, ovog puta na lep način. Praznici su, a Irce je veoma lako obradovati besplatnim pićem!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime