Ovih 16 Delfina vadi stare fleke Srbije

4
Foto: Stevanovic/Starsportphoto ©

Još od Olimpijskih igara u Tokiju Srbija nije bila u prilici da se bori za medalje. Najnoviji šamar smo dobili na Svetskom kupu, a odmah iza ugla je i Svetsko prvenstvo u Japanu.

U Fukuoki će reprezentativci Srbije pokušati da izvade fleke sa prethodnih takmičenja i nastave slavnu tradiciju prethodnika.

I selektor Uroš Stevanović će imati dodatan motiv pošto još uvek na kormilu Srbije nije ostvario značajniji uspeh. Odredio je 16 Delfina za predstojeće Svetsko prvenstvo.

A na spisku su:

Golmani: Branislav Mitrović (Turkoan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Oradea);

Centri: Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Đorđe Lazić (Breša) i Bogdan Gavrilović (Radnički);

Bekovi: Sava Ranđelović (Vašaš), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Marko Radulović (Novi Beograd), Filip Janković (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Vasilije Martinović (Novi Beograd) i Marko Dimitrijević (Partizan).

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Svetsko prvenstvo u Japanu je na programu od 14. do 30. jula, a selekcija Srbije će biti u grupi sa Španijom (17. jul, 01.30 po srpskom vremenu), Južnom Afrikom (19. jul, 09.00) i Crnom Gorom (21. jul, 05.00).

Bonus video:

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime