SJAJAN ŽREB: Srbija će na rukometnom SP imati ove rivale!

srbija-rukomet-toni đerona
Srbija saznala rivale na SP! (FOTO: Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto)

Održan je danas žreb za Svetsko prvenstvo za rukometaše na kojem je Srbija prošla sjajno! Ne samo da smo dobili odgovarajuće rivale u grupnoj fazi, već ćemo i posle u ukrštanju moći da računamo na nešto lakše rivale.

Idemo redom. Srbija je žrebana u grupu E zajedno sa selekcijama Nemačke, Katara i najbolje pete selekcije sa šampionata Afrike!

Jasno je da su Nemci najjača reprezentacija u grupi, mada smo na žrebu mogli da dobijemo i daleko jače rivale poput Francuske, Danske ili Norveške…

Iz drugog šešira su vrebali Hrvati i Poljaci (mada ni Portugal nije mačiji kašalj), ali smo dobili Katarane! Objektivno gledano sa afričkom selekcijom, ko god ona da bude, ne bi trebalo da imamo nikakvih problema…

Potom nas čeka ukrštanje sa grupom F gde se nalazi Norveška, Argentina, Holandija i Severna Makedonija!

Na prvi pogled zaista sa svima možemo da igramo i pod komandnom palicom Tonija Đerone naši rukometaši bi konačno mogli da napadnu i neki viši plasman.

Ali, najpre da se prođe grupna faza takmičenja, pa ćemo tek onda praviti računicu sa kime igramo i šta će nam sve biti potrebno za nokaut fazu takmičenja.

Svetsko prvenstvo u rukometu na programu je u Švedskoj i Poljskoj od 11. do 29. januara naredne godine.

ZA ISTORIJU: Barselona odbranila Ligu šampiona!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Texas Hold’em Poker u Meridianu – Doživi novu dimenziju pokera!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime