Savo Lazić: Naš sport je skup egocentričnih ludaka!

Gost emisije Meridian uživo bio je Savo Lazić, MMA borac i trener, čovek koji na najbolji način može da najavi Megdan! Megdan 3, koji će ovoga puta nositi i ime Meridian, biće održan naredne nedelje u Novom Sadu a na njemu će biti nekoliko fantastičnih borbi.

Ugostili smo Sava i popričali sa njim onjegovoj dosadašnjoj karijeri, narednim izazovima, zanimljivostima iz MMA sporta i borbama koje jedva čeka. Kako nam je Savo rekao, iako neće učestvovati na Meridian Megdanu, ovo će biti najbolji događaj do sada!

POGLEDAJ CELU EMISIJU OVDE!

Rečenica po kojoj će se sigurno pamtiti ovo gostovanje je i naslov teksta. ’’MMA je skup egocentričnih ludaka’’ je vrlo upečatljiva sintagma a Lazić kaže da se niko na njega neće naljutiti zbog toga. Svesni su, kada se pogledaju u ogledalo, da su ’’ludaci’’, a iz te priče ne isključuje ni sebe.

Već dugo se priča o njegovoj borbi sa Stefanom Zvijerom a u jednom trenutku je bila blizu realizacije. ’’On vidi sebe kao pobednika tog meča, ja vidim sebe kao pobednika. To je moje pravo. Borba će pokazati ko je bolji. Aleksa Balašević je nudio vrhunske pare ali on nije hteo na Megdan!’’

POGLEDAJ PONUDU ZA BORILAČKE SPORTOVE!

Zanimljivo je i kako je došlo do nadimka Hitman. Iako je čest slučaj u borilačkim sportovima takmičari sami sebi odrede ime pod kojim će se boriti, kod Lazića to nije bio slučaj. Savo je nadimak dobio od agenta koji mu je namesti neke od najboljih mečeva u karijeri.

Savo Lazić je sa nama podelio i svoja razmišljanja o narednom velikom MMA događaju u Srbiji. Kada smo završili sa pričom o dopingu Lebrona Džejmsa i Kristijana Ronalda, posvetili smo se ’’fight card’’-u sa Meridian Megdana.

Nekoliko puta smo u analizi mečeva čuli dobre kladioničarske savete. Savo kaže da je pojava MMA mečeva u listi vrhunska stvar za sport i da će tako biti privučena mnogo šira publika. Saradnja naše kladionice i Megdana ima mnogo benefita, po mišljenju iskusnog borca.

Priču smo na kraju začinili analizom borbe Vaso Bakočević – Živko Stojmenov. Jedan od centralnih događaja na Megdanu koji sledi će privući mnogo pažnje. Mnogo prozivki preko medija, nekoliko odlaganja borbe i konačni susret!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime