PODRAŠČANIN O BORBI SA KORONOM: Iskustvo je zaista neprijatno

9

Srednj bloker reprezentacije Srbije Marko Podraščanin može da odahne pošto je test na koronavirus po drugi put bio negativan.

Trofejni odbojkaš u razgovoru za “Novosti” priznaje da će protekle dane želeti što pre da zaboravi.

-Kada su ustanovili da sam pozitivan na kovid 19, doktori su odlučili da me pošalju na kućno lečenje. Prva četiri, pet dana imao sam blagu temperaturu. Međutim, onda sam dobio višu od 38 stepeni i otišao sam u Klinički centar Vojvodine, gde su doktori ustanovili da imam upalu pluća. Morao sam da provedem šest dana u bolnici. Ne pamtim kada sam toliko dugo bio u bolničkom krevetu.– I dodaje:

-Baš sam nadrljao, ne sećam se da sam u poslednjih 10,15 godina bio tako bolestan. Iskustvo je zaista bilo neprijatno i ne bih ga nikome poželeo. Svima mogu da poručim da moraju dobro da se čuvaju – priča Marko Podraščanin.

srbija bugarska 497
Marko Podraščanin ponovo u Srbiji (FOTO: Starsport)

Vreme bolovanja je prošlo i kako pravi profesionalac počinje polako da se priprema za sledeću sezonu koju će igrati za Trentino.

U klubu smatraju da je izolacija odmor i da ću se potpuno oporaviti. Za sedam dana moram da uradim još jedan test, kako bih mogao da prođem kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Tamo Lisinca i mene očekuju 5,6. jula. I siguran sam da ćemo i tamo provesti nekoliko dana u izolaciji – zaključuje Podraščan.

LISINAC: Posle 20 dana mogu da kažem da sam pobedio koronu

OBAVEZNO POGLEDATI: MERIDIAN PRIKUPIO 2 MILIONA ZA MALU SOFIJU

9 KOMENTARA

  1. Dobro je da je izašao iz toga … sve vise sam siguran da je priča oko svega ovoga mnogo preduvana…po njima ovoliko zaraženih nije bilo dok smo bili u izolaciji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime