OGLASIO SE I TRENER ODBOJKAŠICA: Drakulić otkrio detalje nesreće

Odbojka-liga nacija-poraz
(FOTO: Adam Nurkiewicz/Getty Images)

Autobus sa odbojkašicama Mladog radnika prevrnuo se na putu Buđanovci – Pećinci, što je izazvalao veliku zabrinutost.

Pomoć je pristagla od meštana, a četri devojčice koje su se žalile na bolove i prevezene su u Dečju bolnicu u Tiršovoj, a njihove povrede, srećom, nisu ozbiljnije.

Sada se oglasio i trener ekipe, Dragan Drakulić, koji je u razgovoru za Alo otkrio detalje.

– Sedeo sam pored vozača, kao suvozač, nije vozio više od 40, to garantujem. Jednostavno je dosta bilo snega na putu, a krivina oštra. Vozač je probao da uđe u krivinu i kombi nije reagovao, pa smo završili u velikom kanalu punom vode – rekao je Drakulić i dodao:

– Pola sata nismo mogli da izađemo i bili smo u vodi. Imali smo sreću, kažu da obično na tom mestu bude veći nivo vode. Nekih dvadesetak minuta nismo mogli da izađemo dok nismo razbili šiber, koji je bio na pola metra iznad zemlje. Dok se ljudi nisu organizovali i došli nismo smeli da izađemo, jer je padao sneg napolju i opet bismo ušli u taj kanal s vodom.

– Procenili smo da je bolje da vratimo decu i da budemo u kombiju dok nisu stigli ljudi. Devojčice su pretrpele veliki stres. To jeste seniorska ekipa, mada je reč o devojčicama od 14 do 16 godina, ali su dobro. Vozač je bio tu isto sve vreme, nije odlazio – ističe Drakulić.

Drakulić je zadobio posekotine na glavi, a lakše su povređene četiri odbojkašice.

– Dobro sam, zahvaljujući ljubaznom osoblju KBC Zemun ušili su mi ranu, odradili skener i analize… Njih su prevezli u Tiršovu, jer su devojčice od 14-15 godina. Jedna ima posekotine ruke i ušivena je, druga nagnječenje rebara i sitne ogrebotine po licu, treća je bez nekih većih povreda snimljena, a četvrta je ostala u Tiršovoj na preventivnim pregledima – kaže i dodaje:

– Mi ostali smo se vratili kući. Zahvaljujem meštanima i osoblju hotela koji su nas zbrinuli, utoplili, nahranili… Tamo su nam se našli i roditelji i grad Požarevac – zaključio je Drakulić.

BRUTALNA PARTIJA NAŠIH RUKOMETAŠICA: Srbija trijumfovala za kraj!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vaso Bakočević Megdan, Sremska Mitrovica protiv Bojana „Želve“ Kosednara

 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime