NFL fantazi draft i 8 igrača na koje treba obratiti pažnju

NFL Fantasy
CHARLOTTE, NC - DECEMBER 17 - Aaron Rodgers #12 of the NFL Green Bay Packers reacts after throwing a touchdown pass against the Carolina Panthers in the first quarter during their game at Bank of America Stadium on December 17, 2017 in Charlotte, North Carolina. (Photo by Streeter Lecka/Getty Images)

Da li igrate Fantasy NFL?

Fantasy Premier liga se tek zahuktava a neki su već u stanju očaja. Pljušte Wild card-ovi, dvostruke, trostruke izmene i sve obećava da će ovo biti jedna čudna i neizvesna sezona.

Za one kojima FPL ne pruža dovoljno uzbuđenja, tu su Fantasy NBA i NFL koji se spremaju za početak.

NFL sezona počinje u noći između četvrtka i petka, u 2:20 po našem vremenu, duelom između šampiona Filadelfija Iglsa i Atlanta Falkonsa.

FILADELFIJA I NIJE BAŠ VELIKI FAVORIT

Dosta Fantasy NFL liga je već obavilo draft a ukoliko tvoja liga nije jedna od tih, evo nekoliko igrača po raznim pozicijama na koje treba obratiti pažnju.

QB:

Aron Rodžers – Ako želiš u prvoj rundi drafta da odabereš kvoterbeka, nema sumnje da moraš da ideš sa Rodžersom. Rodžers je propustio značajan deo prošle sezone zbog povrede ali ove očekujemo da ponovo bude najbolji.

MOŽE LI GRIN BEJ DO NFC TITULE?

Endrju Lak – Poslednju NFL utakmicu Lak je odigrao za Novu godinu 2017. Ali oni koji prate NFL znaju da kad je zdrav, kvoterbek Indijanapolisa je jedan od najboljih. Dobar izbor za 5-6 rundu drafta.

RB:

Tod Gurli – Ako imaš sreće pa biraš prvi na draftu, Gurli mora da bude tvoj izbor. Očekujemo da će ponoviti sezonu iz prošle godine kada je imao 1305 jardi trčanjem i 13 tačdauna uz 788 uhvaćenih jardi i 5 tačdauna.

Sakuon Barkli – Rukija Džajantsa koji je bio 2. pik na draftu, očekuje velika sezona. Pri tom on čak i ne bi trebalo da bude najveća opasnost protivnicima kada se uzme u obzir da je WR Odel Bekam Jr. Očekujemo da Barkli bude u top 10 trkača ove sezone.

WR:

Antonio Braun – WR Pitsburga je iz sezone u sezonu najbolji hvatač NFL-a. Očekujemo da tako bude i ove sezone. Ukoliko biraš između trećeg i sedmog mesta, Braun je čovek za tebe.

Amari Kuper – Amari je u prve dve sezone imao preko 1000 jardi hvatanjem ali prošle sezone je zakazao. Uz Džordi Nelsona i Matavis Brajanta kao podršku očekujemo da Amari bude opet pik za prve 2-3 runde drafta.

TE:

Rob Gronkovski – Mislimo da ne treba komentar zašto je Gronk prvi izbor za TE.

DA LI ĆE SE NEW ENGLAND PROŠETATI DO TITULE AFC

Džordan Rid – Još jedan igrač koji, kad je zdrav, predstavlja ozbiljan generator fantazi NFL poena. Međutim, u zadnje 2 sezone je na terenu bio samo 18 utakmica, što znači da ako ga draftujete negde oko 7-8. runde drafra… srećno!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime