Koncert pa MMA meč i sve je krenulo po zlu!

(Photo by Mike Lawrie/Getty Images)

Heo Jae-Hjuk odlučio je da na ulasku u ring, prilikom svog drugog MMA meča, sam otpeva svoju pesmu. Borac koji je visok 182 centimetara i težak preko 145 kilograma, pobedio je svoj debitantski meč, ali je u drugom lako poražen.

Ceo događaj je bio veoma komičan. Borac u najtežoj kategoriji, momak iz Južne Koreje, u ring ulazi noseći mikrofon. Na putu do kaveza peva pesmu kojom i inače najavljuje svoje borbe u ovom sportu, ali će se kasnije ispostaviti da odluka nije bila sjajna.

KLADI SE NA UFC MEČEVE!

Pesma je bila ’’Believer’’ od grupe Imagine Dragons. Možda je Heo verovao u pobedu u ovom meču ali do nje nije stigao. Zapravo, meč je završen već posle dvadesetak sekundi i to tako što je Jae-Hjuk bio potpuno poražen. Sudija je odlučio da prekine borbu.

U drugom delu ringa nalazio se Jun Jae-Šim, takođe momak iz Južne Koreje. On ima 29 godina, visok je 188 centimetara i preko 20 kilograma lakši od rivala. Kada ga pogledate, deluje mnogo sportskije od čoveka koji je ovaj meč izgubio.

POGLEDAJ ODMAH I BELATOR PONUDU!

Njemu je ovo bio osmi profesionalni meč, do sada ima četiri pobede, tri poraza i jednu neodlučenu borbu. Zanimljivo, do sada je imao nekoliko mečeva koji su se završili u ovako kratkom roku. Prvi svoj meč je pobedio nakon 15 sekundi, a jednom je izgubio za 17 sekundi.

Serija udaraca, uglavnom u glavu, završila je ovaj susret brže nego što je iko očekivao. Nije bilo nikakve šanse za Heo Jae-Hjuka koji je već posle nekoliko udaraca počeo da gubi ravnotežu. Delovao je kao da je potpuno zalutao u ring pa bi mogao da se posveti pevačkoj karijeri.

Kako borac iz Južne Koreje već ima 33 godine i ne mnogo iskustva, možda ovaj meč bude i najbitniji momenat njegove karijere. On se bori pod okriljem asocijacije Road FC a videćemo kada će mu sledeći put ukazati šansu. Pitanje je i ko će tada biti protivnik jer nije dovoljno dobar za najbolje MMA teškaše.

A STIPE PROTIV BOKSERA?

Heo Jae-Hjuk je u svojoj prvoj borbi savladao Kim Jae-Huna. Taj meč je trajao mnogo duže od ovog a možete ga pogledati na sledećem snimku!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime