Komunikacija sa boksom i Sebastijan Fetel kakvog nismo znali! (VIDEO)

ferari-formula-1-trke-publika
Ponovo će biti publike u Formuli 1(FOTO: Mark Thompson/Getty Images)

Još jedna sezona u kojoj Ferari nije uspeo da ugrozi dominaciju Mercedesa. Luis Hamilton je i u ovoj sezoni Formule 1 bio najbrži, a i Valteri Botas se držao blizu vrha u najbržem karavanu. Sebastijan Fetel nije uspeo da ugrozi šampiona, ali nas je oduševio razgovorom sa svojom ekipom u boksu.

Nakon nekoliko sezona koje, moramo priznati, nisu bile naročito zanimljive, ova nas je podsetila na slavna vremena. Imali smo šampionsku trku koja je trajala do pred sam kraj sezone, još uvek je otvoreno pitanje koji kontruktor će biti bolji, a pojavili su se i neki veliki talenti.

Luis Hamilton je stigao do pete titule i sada je ispred njega samo Mihael Šumaher, kog će pokušati da nadmaši već u narednoj sezoni. Pre nego što Luis bude mogao da se fokusira na te trke, ostale su još dve u ovogodišnjem kalendaru.

KO OSVAJA TITULU NAREDNE SEZONE?

Ovog vikenda su vozači u Brazilu, gde će se na Interlagosu voziti pretposlednja trka sezone. Ferari ima ogroman motiv, osvajanjem bodova mogu da ugroze prvo mesto koje drži Mercedes. Za to će biti potrebno da u obe naredne trke na vrhuncu budu i Fetel i Raikonen.

A tokom drugog nezvaničnog treninga u Brazilu upravo je Fetel imao jedan razgovor koji je nasmejao mnogobrojnu publiku. On je tokom jednog od svojih brzih krugova, dok se upoznavao sa stazom, komunicirao sa timom u boksu i pokušavao da im prijavi kvar.

’’Nešto je veoma labavo između mojih nogu. Naravno, ne računajući ono očigledno. Nešto se pomera između mojih stopala.’’, bila je prva poruka Nemca svojim mehaničarima. Zvuči čudno, zar ne? Naravno, boks je tražio potvrdu za ono što je čuo.

’’Da, nešto oko mojih stopala… Znate… bio bih ponosan da je to što ste pomislili, ali nije.’’, saopštio je ponovo Fetel mehaničarima. Na kraju se, barem po njegovim rečima, sve završilo dobro. Pronašli su jedan od šrafova koji nije bio najbolje zategnut.

Nakon trke u Brazilu vozačima Formule 1 ostaje još samo jedna vožnja. Biće to u Abu Dabiju, na stazi Jas Marina. Videćemo da li će i tada Fetel imati problema ’’između svojih nogu’’ ili će uspeti da osvoji dovoljan broj bodova da Ferari trijumfalno završi sezonu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime