Srbi putuju u Grčku – održavaju se kompanijske igre! Pokloni za Đokovića i Štefaneka

davor štefanek-goran đoković
Davor Štefanek i Goran Đoković nagrađeni (FOTO: Sfks/Antonio Ahel)

Druge međunarodne Letnje kompanijske sportske igre biće održane od 16. do 20. juna ove godine u grčkom letovalištu Agia Triada, nadomak Soluna, u kojem će biti učesnika iz Srbije.

Takva odluka doneta je danas na sastanku Radne grupe Srpske federacije kompanijskog sporta, koja je članica svetske i evropske organizacije kompanijskog sporta.

– Iskreno se nadam da će granice biti otvorene i da ćemo uz poštovanje epidemioloških mera da se takmičimo, a pre svega družimo bar onoliko lepo kako je to bilo pre dve godine kada smo se prvi put okupili. Hvala kompanijama koje učestvuju i državi Srbiji čiju podršku imamo – izjavio je Velizar Đerić, predsednimk SFKS.

Pre toga će 29. maja biti održan Dan kompanijskog sporta „Ada Ciganlija 2021“, a jučerašnji sastanak su domaćini iskoristili i da uruče plakete i zahvalnice prijateljima.

davor štefanek-goran đoković
Davor Štefanek i Goran Đoković nagrađeni (FOTO: Sfks/Antonio Ahel)

Poklone su dobili Goran Đoković, počasni predsednik SFKS, Davor Štefanek, prvi čovek Sportskog saveza Srbije čiji je SFKS ponosni član, kao i Dejan Ljevnaić, alfa i omega Olimpijskog centra Jahorina, koji je bio domaćin Zimskih kompanijskih igara.

– Trudićemo se koliko smo u mogućnosti da i u budućnosti podržavamo kompanijske igre, a ja vam obećavam da ću vas posetiti u Agia Triadi, jer sam baš u tom periodu u Grčkoj – izjavio je naš zlatni olimpijac Štefanek po primanju plakete.

Zainteresovane firme za učešće na kompanijskom igrama mogu se prijaviti na mejl [email protected] ili broj telefona 063/70-22-344.

Kako igra Dušan Vlahović! Večeras je hteo više od samo jednog gola – nezaustavljiv je!

Obavezno pogledajte: NIKOLA ŽIGIĆ | Priče iz kraja #31

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime