DA LI JE TO PTICA, AVION.. NE TO JE KEVIN HOLAND: Radnim danima se bori u kavezu, u slobodno vreme spasava živote!

Kevin Holand-UFC
Superheroj Kevin Holand! Foto: (Guliver images)

Pričljiv, dinamičan, nekonvencionalan – Kevin Holand je kao ništa što se do sada pojavilo na MMA sceni.

Kevin „Trejlblejzer“ Holand (22-1-7) ima 29 godina, borac je srednje UFC kategorije (do 84 kg), a poznat je i kao “Dugačak jezik” – često provocira protivnike tokom borbi.

Osim neviđenih poteza u kavezu i kontraverznih izjava van njega, on se s vremena na vreme nađe u naslovnicama iz nekih totalno drugačijih razloga.

Američki mediji su javili  u utorak da je u ponedeljak uveče jedno lice počelo da puca u suši restoranu u Hjustonu, ali da usled brze reakcije trojice gostiju restorana, niko od pedesetak prisutnih nije povređen.

Jedan od muškaraca koji su onesposobili čoveka koji je otvorio vatru bio je upravo UFC borac – Kevin Holand!

Zvanični zaspisnik prenosi da je do pucnjave došlo oko 11.30 uveče, a da su ljudi skočili na pod kada su začuli pucnje. Srećom, brza reakcija gostiju spasla je više života.

Nije ovo prvi put da je dobri komšija Kevin Holand spasio dan, jer je samo nekoliko meseci ranije pomogao je policiji da uhapsi lopova koji je ukrao automobil. Savladao ga je i sačekao da organi reda dođu i uhapse ga.

Kevin Holand se u poslednjoj borbi borio u “velter” kategoriji (do 77 kg), gde je savladaio Aleksa Olivieru tehničkim nokautom u drugoj rundi.

MMA BORAC KUCA ABRAMOVIČU NA VRATA: Konor Mekgregor novi šef Čelsija?!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:PRAVE PRIČE JAKIH ŽENA: Andrea Stojadinov EP02

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime