Veliki uspeh srpske ekipe – iNation obezbedio plasman za EU RMR

7
iNation
Srpska ekipa obezbedila plasman!(FOTO: iNation)

Srpska ekipa iNation je ovog vikenda napravila najveći uspeh za srpski esport u skorijem periodu. Uspela je da se plasira na EU RMR, finalni turnir pred Major u Parizu! Da li je moguće da ponove uspeh CR4ZY-a i da ponovo vidimo jedan naš tim na najprestižnijem Counter Strike turniru?

INation je tokom finalnih kvalifikacija uspeo da zabeleži tri pobede i dva poraza, što je bilo dovoljno za TOP8, čime su osigurali plasman na RMR. Finalni meč su igrali protiv finske ekipe JANO, za koju nastupaju poznata lica kao što je Allu. Iako duel nije bio nimalo lak, iNation je došao do pobede rezultatom 2-0, a tačku na meč stavio je Ivan ”choiv7” Živković, sa napetom clutch situacijom.

Pre nego što su savladali JANO, pred njima je bio još jedan veliki izazov, tačnije ekipa EYEBALLERS, za koju nastupaju velike legende Counter Strike scene, Jesper ”JW” Veksel i Robin ”flusha” Ronkvist.

Šta je RMR?

RMR je poslednji, tačnije odlučujuči turnir pred Major u Parizu. RMR se kao i prethodne godine igra u LAN okruženju, a svaka regija ima svoje posebno takmičenje. Kada se završe svi RMR turniri, imaćemo kompletnu listu učesnika Majora.

Evropa je podeljena u dve grupe, gde će se iNation naći u grupi A zajedno sa ekipama kao što su Heroic, Cloud9, BIG, G2, NIP, Vitality, ENCE, Spirit, 9INE, Eternal Fire, Astralis, Monte, Aurora, forZe i 500. Osam ekipa iz svake grupe će se plasirati na Major.

Da li verujete da iNation može da napravi još jedno iznenađenje i da se plasira na veliki turnir?

Izvor: RUR

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime