Najbolje i najgore ocenjena FIFA izdanja

fifa-igrica-ocena
Saznajte koja je najbolje ocenjena FIFA igrica! FOTO; RUR

Za manje od mesec dana stiže FIFA22, najnovije izdanje jednog od najčuvenijih gejming serijala, koji aktivno izlazi na svakih 12 meseci već duže od 25 godina.

Zbog toga smo uz pomoć BestOnlineCasinos odlučili da pogledamo koji FIFA naslovi do sada su najbolje, a koji najgore ocenjeni. Sigurni smo da vas čeka nekoliko iznenađenja!

Da krenemo od dve najgore ocenjene igre. Verovali ili ne, na poslednjem mestu se nalazi FIFA21, poslednja u nizu, koja je izašla pre manje od godinu dana.

Iako niko ne može da ospori da je grafika napredovala, kao i da igru nikada nije igrao veći broj ljudi, rekao bih da je najveće razočarenje u tome što je grafika poslednjih godina jedino što napreduje, dok je igra sama gotovo nepromenjena.

Uz to kada dodate neke nepotrebne bagove, kakve igre u 2021. godini ne bi smele da imaju, dobijete veoma nizak rejting od 4,5.

Samo na jednom mestu iznad se nalazi FIFA20, koja je ovde iz identičnih razloga kao i gore pomenuta. Ipak, ona je uspela da uzme nešto bolju ocenu, tačnije 5/10.

fifa-igrica-ocene
FIFA98 je jedna od najbolje ocenjenih igara!
FOTO: RUR

Kako ne bi pomislili da su sve nove igre loše ocenjene, FIFA17 se nalazi na 7. mestu sa ocenom 7,4/10, dok je FIFA18 samo nešto lošija sa 7,1.

Na fantastičnom trećem mestu su nalazi legendarna FIFA98, koja je bila prva koja je uvela mali fudbal, koji je bio neverovatno popularan.

Ipak, najuspešnije igre su bile početkom prethodne decenije. Drugo mesto su podelila FIFA12 i FIFA14, dok se na prvom mestu sa ocenom 8,1 nalazi FIFA13.

FIFA13 ne samo da je bila jedna od najzabavnijih izdanja, već je to takođe bio i period kada su FIFA youtuberi kao KSI, Miniminter i ostali dominirali sajtom, što je dodatno doprinelo popularnosti igre.

Koja je po vama najbolja FIFA?

Ponovo ćemo videti esports na Letnjim Azijskim Igrama, igraće se LoL i Dota 2!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Napravili smo ozbiljno minsko polje u srpskoj košarci! | Goran Grbović | Meridian Sport Fokus Podkast S1EP21

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime