Strelci na veličanstven način završili učešće na Evropskom prvenstvu

1
Zorana Arunović Damir Mikec
Strelci uspešno završili nastup na Evropskom prvenstvu (FOTO: OKS)

Srpski reprezentativci u streljaštvu osvojili su danas jednu zlatnu, dve srebrne i jednu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Talinu.

Sve četiri seniorske ekipe su osvojile medalje u timskim takmičenjima, kojima je završen šampionat u glavnom gradu Estonije. Srbija je jedina zemlja koja je u svakoj od četiri ekipne seniorske discipline stigla do odličja.

Muška seniorska ekipa puškom (Milenko Sebić, Lazar Kovačević, Milutin Stefanović) je postala šampion Evrope, pobedivši u finalu Austriju sa 16:2.

https://twitter.com/OKSrbije/status/1634949339553632257

Srebrne medalje su osvojili ženski tim pištoljem u sastavu Zorana Arunović, Brankica Zarić i Jovana Todorović, i ženska ekipa puškom (Andrea Arsović, Teodora Vukojević, Ivana Anđušić Maksimović). Ekipa pištoljem je u finalu poražena od Poljske sa 8:16, dok je ekipa puškom u borbi za zlato poražena od Norveške 15:17.

https://twitter.com/OKSrbije/status/1634984716905639936

Meridian ima najbolje kvote

Muškom sastavu pištoljem (Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Duško Petrov) pripala je bronza, nakon pobede nad Bugarskom 16:10.

Mikec je u sve tri discipline u kojima je učestvovao osvojio medalju. Prethodna dva dana je osvojio pojedinačno zlato i titulu šampiona Evrope u miksu sa Zoranom Arunović, koja se u Talinu okitila sa dve medalje.

(Izvor: Beta)

“Ja sam jedini trener koji je izgubio nameštenu titulu”

BONUS VIDEO:

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime